Головна » Статті » Рецепти |
Котлети з моркви сподобаються всім, хто любить вегетаріанську кухню і легку їжу. Будуть в захваті і ті, хто стежить за своєю вагою або намагається дотримуватися збалансованої дієти, включаючи в свій раціон більше овочів і інших корисних продуктів. Хоча і готуються котлетки легко і просто, але задоволення від них багато. Вдала знахідка для пісного столу, а також необтяжливого для шлунка ужина.Необходимые інгредієнти: 500 гр соковитої моркви, половина склянки манної крупи... |
Курочка виходить незвичайно смачна і соковита. Велика кількість овочів, гармонійно поєднуються з м'ясом, робить це блюдо смачним і полезным.Необходимые продукти: 1 кг курячого філе, 500 г ріпчастої цибулі, 3 морквини по 2 столові ложки вершкового і рослинного масла, склянка сметани, сіль, сухий подрібнений базилік і чебрець (можна використовувати готову суміш "Прованські трави"), сіль, червоний і чорний мелений перець. Процес приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, моркву - кружечками. Філе курки... |
Коб-салат - гарний, розкішний і елегантний, страва, надзвичайно популярний в Америці в якості закуски.Буквально все, що знайдеться в холодильнику, потрібно красиво нарізати і подати, розклавши рівними смугами на плоскій, широкій тарілці. А головне, щедро полити зверху спеціальною заправкою. Вегетаріанці можуть виключити м'ясні продукти. У класичному ж варіанті обов'язково потрібні варені яйця, їх нарізають четвертинками або подрібнюють. Крім того, ріжуть кубиками варене м'ясо (яловичина або курка), якісь свинячі копченості, шинку,... |
"Баунті" - це не тільки солодкий кокосовий батончик, але і ряд солодощів і фруктових салатів з аналогічною назвою. Для наших північних широт теж придумали свій салатик "Баунті".Необходимые продукти: півкілограма курячого філе, 300 г твердого сиру, 300 г печериць, 2/3 склянки волоських горіхів, 2 зубчики часнику, 1 їдальня ложка вершкового масла, майонез, зелень петрушки і кропу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Куряче м'ясо відварити до готовності.... |