Головна » Статті » Рецепти


Рецепт розсипчастого пісочного печива до чаю з дивовижно ніжним малиновим смаком, завдяки додаванню малинового джему і чудовим ароматом мигдалю.

Список потрібних складових: 225 грамів вершкового масла, 350 г борошна, 100 г цукру, одне яйце, половина чайної ложки розпушувача, трохи солі, пів чайної ложки ванільною і мигдальної есенції, дві-три столові ложки малинового джему, а також 50 грамів цукрової пудри, столова ложка лимонного соку і трохи мигдальної есенції для глазурі.
Переглядів: 699
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий економ варіант "червоної ікри" готується із звичайної манки і оселедця, червоний колір страві додає томатний сік. Блюдо виходить смачним і до того ж натуральним, без жодних шкідливих домішок, які часто містяться в магазинній ікрі.

Складу страви: один стакан манної крупи, половина кілограма філе оселедця в олії (або ж філе двох оселедців), одна середнього розміру головка ріпчастої цибулі, один стакан томатного соку і один стакан соняшникової олії.
Переглядів: 728
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачні і ніжні кульки з курячого фаршу, запечені в густому соусі, гармонійне поєднання м'яса та грибов.Продукты: 3 курячих філе, 500 г печериць, 1 ріпчаста цибулина, 1 яйце, 1 їдальня ложка пшеничного борошна, 1 склянку молока, 2 столові ложки соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець.
Приготування: Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Цибулю натерти на дрібній тертці, сік злити до м'яса, додати яйце, сіль і перець, перемішати.
Зробити кульки розміром з...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Салатик з технології приготування зовсім простенький з невеликим набором інгредієнтів і вам не потрібно великих витрат часу і сил для його приготування, ну а на смак такий салат виходить дуже незвичайним і цікавим.

Список необхідних продуктів для салату: приблизно 300-400 грамів курячого філе, 150 грамів чорносливу (потрібно або купити чорнослив без кісточок, або видалити їх самим), 100 грамів волоських горіхів, майонез для заправки салату і кілька гілочок петрушки...
Переглядів: 701
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт досить простого, але дуже смачного десерту - чудових рогаликів з сирного тіста з смачним абрикосовим джемом в якості начинки!

Складові для приготування: 300 грамів сиру, половину пачки вершкового масла, близько трьох з половиною склянок борошна, три яйця, одна чайна ложка соди, погашеної оцтом, 150-200 г цукру, пакетик ванільного цукру, ну і приблизно сім-вісім столових ложок густого абрикосового джему (або варення) і три столові ложки цукрової пудри.
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

У такій оригінальній паніровці з кунжуту можна готувати будь-яку рибу. Але краще всього для приготування брати рибку не дуже жирну. Добре підійдуть пеленгас, судак, нототенія, морський гребінець, крижана. При готуванні виходить зовні хрустка скоринка і ніжне рибне вміст всередині. Хто в захваті, якщо в їжі присутній екзотична нотка східної кухні, тому напевно сподобається суміш в цій страві незвичайних смаків і ароматов.Необходимые продукти: 500 г рибного філе, 1 лимон, 3...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Запропоноване блюдо є досить оригінальним і незвичайним, завдяки незвичному поєднанню складових в ньому - для приготування такої яловичини використовуються мариновані фрукти, а також пюре з фруктів.

Необхідні інгредієнти: 800 грамів яловичого м'яса (яловичина потрібна нежирна), 200 грамів фруктового пюре, дві середні морквини, одна досить велика ріпчаста цибулина, коріння петрушки, 200 грамів майонезу, мариновані фіги (або інші мариновані фрукти), горіхи, мелений чорний і червоний перець і сіль за смаком.
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивно просте у приготуванні блюдо з кальмарів, які запікаються в духовій печі разом з картоплею і цибулею - швидко готується, смачне і ситне блюдо для любителів і цінителів страв з морепродуктів.

Список продуктів для приготування запечених кальмарів: власне самі кальмари - їх потрібно близько одного кілограма, половина кілограма картоплі, одна-дві цибулини середніх розмірів, 80 грамів оливкової олії і 80 грамів майонезу, а також сіль, перець та інші спеції...
Переглядів: 708
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт цілком можна віднести до японської кухні, з прийнятими в ній домінуванням рису. Блюдо цілком адаптована до наших реальних умов, готується швидко і смачна сама по себе.Необходимые продукти: 3 невеликих курячих філе, півсклянки довгого рису, 2 солодких апельсина, пучок листового салату, по 1 столовій ложці соєвого соусу і насіння кунжуту, 200 гр майонезу, 2 столові ложки рослинного масла, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Приготування: рис зварити в...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Своєрідне, що виглядає дуже ошатно двокольорове печиво у вигляді кісок, причому готується воно досить просто і часу на приготування багато не потрібно.

Що потрібно для того, щоб приготувати такі кавово-ванільні кіски: половина склянки молока, 60 г вершкового масла, один з половиною склянку пшеничного борошна, одне яйце, 60 г цукрової пудри, одна чайна ложечка ваніліну, три столові ложки меленої кави і трохи рослинного масла.

Молоко потрібно закип'ятити і...
Переглядів: 662
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4021-4030 4031-4040 4041-4050 4051-4060 4061-4070 ... 4691-4700 4701-4708