Головна » Статті » Рецепти |
Смачні і ніжні кульки з курячого фаршу, запечені в густому соусі, гармонійне поєднання м'яса та грибов.Продукты: 3 курячих філе, 500 г печериць, 1 ріпчаста цибулина, 1 яйце, 1 їдальня ложка пшеничного борошна, 1 склянку молока, 2 столові ложки соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець. Приготування: Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Цибулю натерти на дрібній тертці, сік злити до м'яса, додати яйце, сіль і перець, перемішати. Зробити кульки розміром з... |
У такій оригінальній паніровці з кунжуту можна готувати будь-яку рибу. Але краще всього для приготування брати рибку не дуже жирну. Добре підійдуть пеленгас, судак, нототенія, морський гребінець, крижана. При готуванні виходить зовні хрустка скоринка і ніжне рибне вміст всередині. Хто в захваті, якщо в їжі присутній екзотична нотка східної кухні, тому напевно сподобається суміш в цій страві незвичайних смаків і ароматов.Необходимые продукти: 500 г рибного філе, 1 лимон, 3... |
Запропоноване блюдо є досить оригінальним і незвичайним, завдяки незвичному поєднанню складових в ньому - для приготування такої яловичини використовуються мариновані фрукти, а також пюре з фруктів. Необхідні інгредієнти: 800 грамів яловичого м'яса (яловичина потрібна нежирна), 200 грамів фруктового пюре, дві середні морквини, одна досить велика ріпчаста цибулина, коріння петрушки, 200 грамів майонезу, мариновані фіги (або інші мариновані фрукти), горіхи, мелений чорний і червоний перець і сіль за смаком. |
Рецепт цілком можна віднести до японської кухні, з прийнятими в ній домінуванням рису. Блюдо цілком адаптована до наших реальних умов, готується швидко і смачна сама по себе.Необходимые продукти: 3 невеликих курячих філе, півсклянки довгого рису, 2 солодких апельсина, пучок листового салату, по 1 столовій ложці соєвого соусу і насіння кунжуту, 200 гр майонезу, 2 столові ложки рослинного масла, сіль і мелений чорний перець за смаком. Приготування: рис зварити в... |
Своєрідне, що виглядає дуже ошатно двокольорове печиво у вигляді кісок, причому готується воно досить просто і часу на приготування багато не потрібно. Що потрібно для того, щоб приготувати такі кавово-ванільні кіски: половина склянки молока, 60 г вершкового масла, один з половиною склянку пшеничного борошна, одне яйце, 60 г цукрової пудри, одна чайна ложечка ваніліну, три столові ложки меленої кави і трохи рослинного масла. Молоко потрібно закип'ятити і... |