Головна » Статті » Рецепти |
Такий салатик має чудовий свіжий смак, а крім цього він виходить дуже соковитим і легким, ну а його назва дивним чином піднімає настрій і додає оптимізм, особливо зараз, коли до весни залишається всього кілька днів! Для приготування салату вам знадобиться: 240 грамів крабових паличок, три стебла черешкової селери, одна невелика головка ріпчастої цибулі, одне яйце, сіль за смаком, а також три столові ложки лимонного соку, дві столові ложки... |
Ніжна картопляна оболонка добре поєднується з багатьма видами начинки. В даному випадку - м'ясний вариант.Продукты: 2 кг картоплі, 1 столова ложка вершкового масла, 1 цибулина, 3 ст. л. борошна, 2 ст. л. соняшникової олії, півсклянки панірувальних сухарів, 2 яйця, 500 гр будь-якого м'ясного фаршу, сіль, чорний і червоний мелений перець. Приготування: Картоплю почистити, зварити в підсоленій воді, гарячим розім'яти товкачиком. Додасть сіль, вершкове масло, перець, борошно, перемішати. Цибулю дрібно... |
Трохи екзотики на столі - м'ясо, приготоване з ароматними корінням і спеціями, з присмаком кокоса.Необходимые продукти: півкіло м'яса без кісток (яловичина, телятина, пісна свинина), 2 зубчики часнику, корінь пастернаку, селери, петрушки, перчик чилі зелений, 200 гр кокосової стружки, 2 ст. л. соняшникової олії, соєвого соусу і цукру, по 1/2 чай. л. кмину, куркуми, чорного, гострого червоного перцю, насіння гірчиці Процес приготування: М'ясо промити і обсушити паперовим рушником, порізати на... |
Такий ароматний кисіль з поєднанням вишні та яблука дуже приємний на смак і його чудово пити як теплим, так і в холодному стані. Готуватися вишнево-яблучний кисіль дивно швидко і дуже легко! Необхідні складові для приготування киселю: приблизно трохи менше склянки вишні (для киселю цілком може підійти заморожена або сушена вишня), одне свіже яблуко середнього розміру, близько двох столових ложок картопляного крохмалю, одна-дві чайних ложки меленої кориці, дві-три столові... |
Звичайно, як відоме італійське блюдо, це не зовсім піца, скоріше, варіант для самих ледачих (або дуже зайнятих) господинь, яким ніколи возитися з тестом. Але готується легко і просто, з урахуванням всього, що є в холодильнику. Так що, можливі варіації з начинкою, хто що любит.Необходимые продукти: 500 г готового замороженого листкового тіста, 350 гр тертого твердого сиру, баночка маринованих печериць (можна і свіжі гриби), 200 гр шинки (або всього м'ясного,... |