Головна » Статті » Рецепти


Мій самий улюблений десерт, це мабуть бланманже. Смак простий і водночас вишуканий. Як то довелося пробувати бланманже в гостях, я дві порції з'їла і дуже здивувалася, коли господиня, заснула і приготувалася цей десерт розповіла мені, що готується страва з молока. Пізніше я сама навчилася цей десерт готувати і тепер сама люблю здивувати своїх гостей.))
Необхідні такі продукти для приготування: півлітра молока, ванілін за бажанням, грамів сто мигдалевих горішків і...
Переглядів: 711
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготована за цим рецептом пікантне пряне масло може бути використано для добавки у всілякі страви з риби або м'яса, роблячи їх смак більш незвичайним і насиченим.

Для приготування такого імбирного масла вам знадобляться наступні складові: 250 грамів якісного вершкового масла, приблизно 3-40 грамів свіжого кореня імбиру, один лимон, а ще одна столова ложка солі.

Кількість і співвідношення необхідних пропорцій інгредієнтів можна змінювати і трохи коригувати у відповідності...
Переглядів: 726
Рецепти | | Коментарі (0)

Виявляється овочеві котлети можна приготувати навіть з болгарського перцю - страва вийде смачним і соковитим, подавати такі котлетки з перцю і бринзи можна разом з салатом з овочів або ж як окрему страву.

Список необхідних складових: один кілограм зеленого і червоного болгарського перцю, 250 грамів бринзи (також можна використовувати сир), два курячих яйця, борошно і панірувальні сухарі, а також зелень петрушки, перець і сіль, олія для смаження котлет.
Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Красивий і дуже пишний омлет, трохи по своїй висоті і консистенції нагадує бісквіт. Якщо передбачається, що будуть його пробувати і діти, то відмовитися від додавання алкоголя.Необходимые продукти: 7 яєць, 2 столові ложки білої пшеничної муки,
1 столова ложка коньяку або бренді, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, щіпка мускатного горіха, сіль, прянощі: мелена паприка, чорний і червоний перець.
Процес приготування: яйця попередньо охолодити в холодильнику, не повинні вони бути...
Переглядів: 720
Рецепти | | Коментарі (0)

Свинина дуже добре поєднується з фасолью.Продукты: 1 кг свинячого м'яса без кісток, 200 гр білої квасолі, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, 1 чайна ложка гірчиці, 100 мл вершків, пучок петрушки, сіль, перець мелений чорний і червоний, соняшникова олія для обсмажування.
Спосіб приготування: квасолю попередньо замочити на ніч. Вранці воду злити, налити свіжої холодної кип'яченої і відварити до готовності.
Рідину злити і змішати з вершками, трохи нагріти, але не кип'ятити.
Переглядів: 670
Рецепти | | Коментарі (0)

Знайшла дивно простий рецепт приготування печінкового паштету. Зазвичай всі інгредієнти для паштету окремо обсмажуються і потім в одну ємність перекладаються і подрібнюються блендером. Я наприклад тільки й готувала до сьогоднішнього дня печінковий паштет.)) Смачно, хоча і утомливо, потім посуду мити багато. У цьому ж рецепті всі інгредієнти закладаються відразу в ємність кухонного комбайна (або в ємність блендера), подрібнити і потім всю цю рідку масу запікати, розлив її по невеликих...
Переглядів: 9064
Рецепти | | Коментарі (0)

Каша виходить дуже ніжною на смак, вона здатна сподобатися навіть тим, хто зовсім не любить кашу з пшона. Вживати її можна як у якості основного блюда (наприклад, на сніданок), так і як десерт; їдять таку кашу і в гарячому, і в холодному вигляді - її в цьому випадку можна різати, як запіканку.

Необхідні інгредієнти: один стакан пшона, два з половиною склянки води, 200 грамів сиру, цукровий пісок за...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий солодкий плов, а точніше солодка рисова каша з сухофруктами, дуже підходить для того, щоб готувати її дітям, які частенько не дуже люблять їсти всілякі корисні каші, а цю їдять із задоволенням!

Список потрібних продуктів: один стакан рису, одне досить велике яблуко, курага (приблизно десять штучок), одна середнього розміру морква, велика жменя родзинок, дві столові ложки розтопленого вершкового масла і щіпка солі.

Курагу, яблуко і моркву необхідно...
Переглядів: 662
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже ніжне і соковите м'ясо. Виходить в соусі з гірчинкою та легким ароматом корицы.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті (телятина, яловичина, пісна свинина),
6 зубчиків часнику, 4 ст. ложки гірчиці, 1 чай. ложка меленої кориці, 250 мл червоного вина, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль за смаком, по половині чайної ложки меленої паприки, чорного і червоного перцю.
Процес приготування: м'ясо помити, обсушити, нарізати плоскими шматками товщиною 1 см,...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Я дуже люблю червону рибу, особливо слабосолону. Пропоную рецепт приготування смачних домашніх бутербродів. Готуються вони на раз - два, але правда і з'їдаються так само миттєво.))
Отже, потрібно слабосолона риба (форель або сьомга або горбуша), сир м'який плавлений або вершковий сир, зелень кропу і батон (можна багет).

треба Батон нарізати, обсмажити або підсушити в тостері. Запашні трохи смачніше, оскільки завжди смачна скоринка. Сир потрібно розтерти з зеленню, природно...
Переглядів: 715
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3991-4000 4001-4010 4011-4020 4021-4030 4031-4040 ... 4691-4700 4701-4708