Головна » Статті » Рецепти |
Красивий і дуже пишний омлет, трохи по своїй висоті і консистенції нагадує бісквіт. Якщо передбачається, що будуть його пробувати і діти, то відмовитися від додавання алкоголя.Необходимые продукти: 7 яєць, 2 столові ложки білої пшеничної муки, 1 столова ложка коньяку або бренді, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, щіпка мускатного горіха, сіль, прянощі: мелена паприка, чорний і червоний перець. Процес приготування: яйця попередньо охолодити в холодильнику, не повинні вони бути... |
Свинина дуже добре поєднується з фасолью.Продукты: 1 кг свинячого м'яса без кісток, 200 гр білої квасолі, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, 1 чайна ложка гірчиці, 100 мл вершків, пучок петрушки, сіль, перець мелений чорний і червоний, соняшникова олія для обсмажування. Спосіб приготування: квасолю попередньо замочити на ніч. Вранці воду злити, налити свіжої холодної кип'яченої і відварити до готовності. Рідину злити і змішати з вершками, трохи нагріти, але не кип'ятити. |
Дуже ніжне і соковите м'ясо. Виходить в соусі з гірчинкою та легким ароматом корицы.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті (телятина, яловичина, пісна свинина), 6 зубчиків часнику, 4 ст. ложки гірчиці, 1 чай. ложка меленої кориці, 250 мл червоного вина, 2 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль за смаком, по половині чайної ложки меленої паприки, чорного і червоного перцю. Процес приготування: м'ясо помити, обсушити, нарізати плоскими шматками товщиною 1 см,... |