Головна » Статті » Рецепти |
Обсмажені скибочки яблук стануть відмінним гарніром до м'яса, замінюючи картоплю. Це може бути актуально для тих, хто хоче схуднути і виключає з раціону всі борошнисті і крохмалевмісні блюда.Особенно добре підійдуть кислі сорти яблук для такого гарніру - сорти семеринка або антонівка. У будь-якому випадку, треба купувати яблука зеленого кольору, тверді на дотик, налиті соком. Необхідні продукти: 4 великих яблука, 1 лимон, 3 столові ложки рафінованої соняшникової або оливкової олії,... |
Альтернативу магазинного мармеладу можна приготувати самостійно вдома використовуючи в якості основи мармеладу фруктовий сік, приготований самостійно або ж покупної. Колір приготовленого по цьому рецепту ласощі буде залежати від обраного вами кольору соку, а можна зробити кілька видів мармеладу різних кольорів. Необхідні інгредієнти: близько 320 мл фруктового соку (також підійде ягідний морс або насичений компот, або рідке фруктове пюре), один стакан цукру, сік половини лимона і столова ложка агар-агару. |
Салат так називається входять інгредієнтів - тропічного плоду манго і гірких перців. "Пекуча екзотика" відмінно підходить до м'яса в якості пікантного гарніру. Солодко-гіркий смак з вираженою кислинкою, аромат і яскравість тропіків - незвичайне блюдо на святковому столі. Необхідні продукти: 3 спілих манго, 1 лимон, 1 лайм, 1 червоний перчик чилі, 1 зелений перчик чилі, за пучка кінзи і петрушки, третина чайної ложки меленої паприки, половина чайної ложки меленого чорного... |
Красиве блюдо, як варіант, що цікавого можна приготувати з котлетного фаршу. Необхідні продукти: 500 г м'ясного фаршу (яловичого або телячого), 2 ріпчасті цибулини, 4 зубчики часнику, 1 яйце, 2 кабачка цукіні, рафінована соняшникова олія для смаження, сіль, перець мелений: чорний і червоний. Процес приготування: Дуже дрібно порізати цибулю кубиками, часник пропустити через прес. Змішати з фаршем, додати яйце, посолити і поперчити. Фарш перешивати мінімум 5 хвилин в однорідну... |
Варіації на тему супу з плавленим сиром, з доданими овочами і м'ясним фаршем. Супчик виходить наваристий, ситний і вкусный.Необходимые продукти: 250 гр яловичого або телячого фаршу, 2 плавлених сирка (по 100 гр), 1 цибулина, 1 морква, 4 картоплі, сіль, чорний мелений перець, сухі подрібнені кріп і петрушка, рафінована соняшникова олія для обсмажування. Процес приготування: Натерти моркву і сирки на крупній тертці. Картоплю порізати невеликими кубиками. Цибулю нашаткувати дрібніші. На... |