Головна » Статті » Рецепти


Дівчатка, ви пробували коктейль з гірчинкою? Це незвично і бадьорить.) Для любителів гострого хочу викласти рецепт приготування смузі з перцем чилі. Інгредієнтів багато, але приготування дуже швидке, оскільки все просто подрібнюється в блендері.
Отже, нам знадобиться невеликий перчик чилійський без насіння (можна половинку дрібного взяти, якщо боїтеся, що буде сильно гірчити), авокадо одна штука, одне яблуко, невеликий шматочок корінця імбиру, один лимон, сто грам молока і натурального йогурту буквально...
Переглядів: 701
Рецепти | | Коментарі (0)

Цікава запіканка з маленькими помідорами. У страви приємний присмак середземноморської кухни.Необходимые продукти: 500 г сиру, 500 г помідорів чері, 5 яєць, 200 г жирної сметани, 3 зубчики часнику, 100 гр твердого сиру, 2 столові ложки соняшникової олії, 1 їдальня ложка вершкового масла, по чайної ложки солі і сухого розмеленого базиліка, чверть чайної ложки чорного меленого перцю.
Процес приготування: форму для запікання змастити вершковим маслом, посипати трохи тертим сиром, викласти...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки, в яких багато корисного: борошно з різних видів злакових культур, сир і шпинат. Смачно їсти їх зі сметаною і свіжою зеленню - петрушкою, кропом, листовим салатом, сбрызнутых лимонним соком.Необходимые продукти: 250 гр сиру, 300 г замороженого шпинату, 2 яйця, пів склянки кефіру, 2 столові ложки білого пшеничного борошна, а також грубого помелу (з висівками) і кукурудзяну, соняшникову олію, сіль.
Процес приготування: шпинат розморозити, прогріти на сковороді зі столовою...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Звичайна гречана каша в поєднання з консервованою рибою (причому це не обов'язково має бути саме консервований тунець, також можна використовувати для приготування такої каші лосося або горбушу) виходить на подив апетитною, соковитою і дуже смачною!

Для приготування потрібні такі складники: один стакан гречаної крупи, дві склянки води, одна банка консервованої риби, одна досить велика голівка ріпчастої цибулі, приблизно дві столові ложки рослинної олії, сіль за смаком.

Крупу...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

З гарбуза можна приготувати також і солодку кашу, якою із задоволенням поласують діти, так і дорослим (а особливо любителям солодкого) вона цілком може припасти до смаку. Крім цього гарбуз і різноманітні страви з неї дуже корисні.

Необхідні продукти для того, щоб приготувати солодку гарбузову кашу: 300 грамів гарбуза, цедра з одного апельсина, три-чотири столові ложки цукру (також кількість цукру можна змінити, додавши, в залежності від смакових пристрастей, більше...
Переглядів: 800
Рецепти | | Коментарі (0)

Я вже який день поспіль готую лаваш, практично сама його з'їдаю і відчуваю, що на дієту скоро буду сідати.)) Неймовірно смачна штука, готується за годину, це якщо брати до уваги випікання і заміс тіста.
Викладаю рецепт приготування тіста для лавашу, саме тісто по цьому рецепту можна в лебопечке готувати або в кухонному комбайні. Руками - довго, але теж можна.
Отже, в такій послідовності, як я зараз напишу, в...
Переглядів: 845
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один варіант салату, в якості одного з головних інгредієнтів якого використовується корейська морквина, так улюблена багатьма, крім неї в запропонованому салатик є також шинка і твердий сир, до того ж інгредієнти в ньому викладаються шарами. Салат виходить просто приголомшливо смачним!

Склад салату: 150 грамів корейської моркви, 300 г шинки, один свіжий огірок середнього розміру, 200 грамів твердого сиру, два яйця, майонез, а також сіль за смаком.
Переглядів: 957
Рецепти | | Коментарі (0)

Омлет не зі звичним печерицями, а з "дикими" лісовими грибами порадує ароматом і смаком. Можна використовувати не сирі, а мариновані лисички, опеньки, грузді, маслята.Необходимые продукти: 1 кг лісових грибів, 5 яєць, 2 зубчики часнику, 4 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки вершкового масла, 1 лимон, щіпка солі, сухого шавлії і базиліка, меленого чорного перцю.
Процес приготування: гриби ретельно почистити, вимити. Обсушити, розклавши га паперових рушниках.
У сотейнику розігріти...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжне м'ясо під сирною скоринкою порадує гурманов.Продукты: 2 курячі тушки, 2 лимона, 200 гр твердого сиру, 4 столові ложки жирної солодкуватою сметани, 3 столові ложки олії, сіль, чорний і червоний мелений перець, пучка базиліка і коріандру.
Процес приготування: курчат вимити, обсушити паперовими рушниками. Розрізати грудну кістку в центрі, надрізати і шкіру в декількох місцях.
Зелень дуже дрібно порубати. Сир і цедру лимона терти на дрібній тертці.
Сметану змішати з...
Переглядів: 817
Рецепти | | Коментарі (0)

Свою назву ця каша отримала від імені російського міністра, який служив короні на початку XIX століття - саме завдяки його винаходу кухаря-кріпака і того, що сам Гур'єв дуже любив цю кашу, вона і стала настільки популярною і відомою в той час.

Список необхідних продуктів: один стакан манної крупи, три склянки молока, приблизно чотири столові ложки цукрового піску, ванільний цукор, сіль, одне яйце, три-чотири столові ложки вершкового масла, близько...
Переглядів: 709
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4001-4010 4011-4020 4021-4030 4031-4040 4041-4050 ... 4691-4700 4701-4708