Головна » Статті » Рецепти |
Цікава запіканка з маленькими помідорами. У страви приємний присмак середземноморської кухни.Необходимые продукти: 500 г сиру, 500 г помідорів чері, 5 яєць, 200 г жирної сметани, 3 зубчики часнику, 100 гр твердого сиру, 2 столові ложки соняшникової олії, 1 їдальня ложка вершкового масла, по чайної ложки солі і сухого розмеленого базиліка, чверть чайної ложки чорного меленого перцю. Процес приготування: форму для запікання змастити вершковим маслом, посипати трохи тертим сиром, викласти... |
Булочки, в яких багато корисного: борошно з різних видів злакових культур, сир і шпинат. Смачно їсти їх зі сметаною і свіжою зеленню - петрушкою, кропом, листовим салатом, сбрызнутых лимонним соком.Необходимые продукти: 250 гр сиру, 300 г замороженого шпинату, 2 яйця, пів склянки кефіру, 2 столові ложки білого пшеничного борошна, а також грубого помелу (з висівками) і кукурудзяну, соняшникову олію, сіль. Процес приготування: шпинат розморозити, прогріти на сковороді зі столовою... |
Омлет не зі звичним печерицями, а з "дикими" лісовими грибами порадує ароматом і смаком. Можна використовувати не сирі, а мариновані лисички, опеньки, грузді, маслята.Необходимые продукти: 1 кг лісових грибів, 5 яєць, 2 зубчики часнику, 4 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки вершкового масла, 1 лимон, щіпка солі, сухого шавлії і базиліка, меленого чорного перцю. Процес приготування: гриби ретельно почистити, вимити. Обсушити, розклавши га паперових рушниках. У сотейнику розігріти... |
Ніжне м'ясо під сирною скоринкою порадує гурманов.Продукты: 2 курячі тушки, 2 лимона, 200 гр твердого сиру, 4 столові ложки жирної солодкуватою сметани, 3 столові ложки олії, сіль, чорний і червоний мелений перець, пучка базиліка і коріандру. Процес приготування: курчат вимити, обсушити паперовими рушниками. Розрізати грудну кістку в центрі, надрізати і шкіру в декількох місцях. Зелень дуже дрібно порубати. Сир і цедру лимона терти на дрібній тертці. Сметану змішати з... |
Свою назву ця каша отримала від імені російського міністра, який служив короні на початку XIX століття - саме завдяки його винаходу кухаря-кріпака і того, що сам Гур'єв дуже любив цю кашу, вона і стала настільки популярною і відомою в той час. Список необхідних продуктів: один стакан манної крупи, три склянки молока, приблизно чотири столові ложки цукрового піску, ванільний цукор, сіль, одне яйце, три-чотири столові ложки вершкового масла, близько... |