Головна » Статті » Рецепти


Міш - маш - це страва болгарської кухні. Дивне на вигляд і зі смішною назвою, але на ділі виявляється соковитим і смачним. Готується воно з підсмажених яєць, свіжого солодкого болгарського перцю, бринзи і спецій.

Інгредієнти: одна велика цибулина, два солодких болгарських перцю, 300 грам помідор, чотири яйця, пучок петрушки, рослинне масло, 100 г бринзи, сіль і спеції за смаком.

Увага! Якщо бринза витримана, солона,...
Переглядів: 692
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт зовсім нескладного за технологією приготування, а також не вимагає якогось особливого розмаїття продуктів, але дуже смачного і, разом з цим, незвичайного і цікавого страви.

Інгредієнти, які вам знадобляться: чотири досить великі ріпчасті цибулини (цибуля краще солодких сортів), три зубчики часнику, дві столові ложки оливкової олії, черствий батон (або багет), приблизно три шматочка бекону або корейки, 60-70 грамів сиру Пармезан (або ж будь-якого іншого твердого сиру), один пучок...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба виходить ніжна і соковита. Зручно, що відразу і з гарниром.Необходимые продукти: 500 гр філе будь нежирної риби (такий, як тріска, хек, минтай, крижана, сайра, сайда), по 1 штуці болгарського перцю: червоного, зеленого, жовтого, 1 кабачок цукіні, 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, 1 лимон, 100 гр твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, майонез, щіпка мускатного горіха, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування:
Болгарський перець нарізати кільцями, моркву, цукіні...
Переглядів: 1685
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширований чорнослив, приготований за цим рецептом цілком може стати прекрасною закускою до святкового столи - незвичайною і оригінальною на смак, а також ошатною і святковою на вигляд. Готувати цю страву дуже легко і швидко.

Продукти для приготування такої закуски: чорнослив (краще вибрати побільше), філе оселедця, твердий сир, волоські горіхи, варені яйця (використовуються тільки жовтки), зелень петрушки і кропу, а також майонез і ягоди калини для прикраси готової закуски.
Переглядів: 707
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один варіант простий вегетаріанської начинки, яку загортають в листи лаваша. Виходить "багатоповерховий" рулет, який буде відмінною закускою як на святковий стіл, так і на пікнік на природе.Необходимые продукти: 3 аркуша тонкого лаваша, 2 малосольні оселедця, 4 яйця, по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, майонез, чорний мелений перець.
Процес приготування:
Оселедець обробити, звільнивши від усіх кісток, щоб вийшло 2 філе.
Порізати оселедець маленькими кубиками.
Зварені круто яйця натерти...
Переглядів: 756
Рецепти | | Коментарі (0)

Дівчатка, по цьому рецепту дуже смачний молочний коктейль виходить, такий же, як раніше ще в радянські часи продавали.)Спочатку готується морозиво, а після вже морозиво збивається у холодним молоком і виходить чудовий напій.

Морозиво готуємо так: молоко (до 350 мл) доводимо до кипіння, додаємо крохмалю дві чайних ложечки, пакетик ванільного цукру і п'ять столових ложок цукру. Виходить тягуче молоко, кип'ятимо його хвилин п'ять і вимикаємо. Якщо є в наявності...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибу можна брати практично будь-яку, головне - без кісток. Блюдо готуватися легко, рибка виходить ніжною і сочной.Необходимые продукти: 700-800 го рибного філе (тріски, пікші, минтая, крижаний, нототенії), 2 цибулини, 1 зелений болгарський перець, 1 склянка сметани, 2 столові ложки майонезу, 1 столова ложка рослинного масла, 100 гр твердого сиру, сіль, мускатний горіх, чорний мелений перець.
Процес приготування: філе розрізати поперек на смужки. Цибулю порізати півкільцями. Болгарський перець - кільцями....
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Виявляється оладки можна приготувати з такого, здавалося б на перший погляд не придатного для цієї мети продукту, як свіжа капуста. Капустяні оладки виходять дуже смачними і соковитими і можуть стати відмінним способом урізноманітнити звичні страви. Правда для приготування оладок краще підходить молода капуста, але можна готувати і з наявною зараз у продажу.

Продукти, необхідні для приготування оладок: половина кілограма свіжої білокачанної капусти, половина склянки молока, змішаного з водою,...
Переглядів: 1344
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний салат можна приготувати з корейської моркви. Це якщо вам вже порядком набридла гостра морквина в чистому вигляді.)) буде потрібно: морква по-корейськи приблизно два блюдця, оливки чорні без кісточок, майонез, хліб.

Спочатку з хліба потрібно буде приготувати сухарики. Нарізаємо тонкими смужками хліб, викладаємо на деко і запікаємо до красивого рум'яного відтінку. Сухарики повинні дуже сильно підсмажитися. Можна використовувати магазинні, але вони повинні бути тонкими, а в магазині...
Переглядів: 723
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт просто чудовий! І своєю простотою приготування, і чудовим, незвичайним смаком.

Інгредієнти: три яйця, 150 грамів вершкового масла або маргарину, 150 грам сметани, дві склянки цукру, півтори склянки борошна, чайна ложка розпушувача, чотири столові ложки розчинної кави, щіпка солі і щіпка меленого кардамону.

Дві столові ложки розчинної кави залити двома столовими ложками окропу, розмішати і дати охолонути.
М'яке масло розтерти зі склянкою цукру. По одному...
Переглядів: 712
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3961-3970 3971-3980 3981-3990 3991-4000 4001-4010 ... 4691-4700 4701-4708