Головна » Статті » Рецепти |
Риба виходить ніжна і соковита. Зручно, що відразу і з гарниром.Необходимые продукти: 500 гр філе будь нежирної риби (такий, як тріска, хек, минтай, крижана, сайра, сайда), по 1 штуці болгарського перцю: червоного, зеленого, жовтого, 1 кабачок цукіні, 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, 1 лимон, 100 гр твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, майонез, щіпка мускатного горіха, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Болгарський перець нарізати кільцями, моркву, цукіні... |
Ще один варіант простий вегетаріанської начинки, яку загортають в листи лаваша. Виходить "багатоповерховий" рулет, який буде відмінною закускою як на святковий стіл, так і на пікнік на природе.Необходимые продукти: 3 аркуша тонкого лаваша, 2 малосольні оселедця, 4 яйця, по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, майонез, чорний мелений перець. Процес приготування: Оселедець обробити, звільнивши від усіх кісток, щоб вийшло 2 філе. Порізати оселедець маленькими кубиками. Зварені круто яйця натерти... |
Рибу можна брати практично будь-яку, головне - без кісток. Блюдо готуватися легко, рибка виходить ніжною і сочной.Необходимые продукти: 700-800 го рибного філе (тріски, пікші, минтая, крижаний, нототенії), 2 цибулини, 1 зелений болгарський перець, 1 склянка сметани, 2 столові ложки майонезу, 1 столова ложка рослинного масла, 100 гр твердого сиру, сіль, мускатний горіх, чорний мелений перець. Процес приготування: філе розрізати поперек на смужки. Цибулю порізати півкільцями. Болгарський перець - кільцями.... |