Головна » Статті » Рецепти |
Турецький омлет "Менемен" - шикарне блюдо, смачний, корисний і ситний. Найкращий початок вдалого дня для енергійних людей. Або приготувати його для неспішного недільного сніданку, зібравшись усією родиною за великим столом. Обов'язково подайте до омлету пишний і м'який хліб, найкраще свіжоспечений, перетворюючи трапезу в бенкет гурмана.Необходимые продукти: 6 свіжих курячих яєць, 5 соковитих червоних помідорів, 3 зелених або жовтих великих болгарських перцю, 2 столові ложки оливкової олії, за смаком сіль,... |
Запропонований варіант рецепту рогаликів цікавий тим, що начинкою для випічки виступають сухофрукти, які є дуже корисним продуктом. Не всі люблять вживати курагу або чорнослив в сирим вигляді і цілком можливо, що ці сухофрукти сподобаються в якості начинки для домашніх рогаликів. Склад: для тіста - 250 грамів маргарину, половина склянки молока, півтори столові ложки сухих дріжджів, приблизно 12-14 столових ложок борошна, п'ять столових ложок цукру, щіпка солі; для начинки... |
Галушки картопляні, ці смачні кульки з тертої картоплі, присутні в кухні майже всіх народів світу. У Словаччині їх називають "стропачки".Необходимые продукти: 2 кг картоплі, 1 яйце, склянка молока, борошно пшеничне ("скільки візьме"), 200 гр сала, 500 г квашеної капусти, пучок зеленого цибулі, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Картоплю очистити, сирою натерти на дрібній тертці і ретельно віджати рідину. Молоко нагріти майже до кипіння,вилити в картоплю, добре розмішати, запобігаючи... |
Подібним чином можна готувати будь-яку рибу, але не дуже жирну. Приготовлена в сметані, виходить рибка зовсім не суха. Можна взяти, крім тріски, крижану, морський язик, навіть горбушу або форель. Сам рецепт простий і доступний, впорається і починаюча хозяйка.Необходимы продукти: рибна тушка на 1.5-2 кг, сметана густа, жирна 450-500 гр, 3 цибулини; пучок петрушки і кропу, 2 столові ложки рослинної олії, сіль, мелений чорний перець. Процес приготування: рибу почистити, промити,... |