Головна » Статті » Рецепти |
Карась - смачна прісноводна рибка, особливо підходить для запекания.Необходимые продукти: 2 свіжих (не морожених) великих карася на півтора-два кг, 2 цибулини, готова суміш сухих трав і спецій для риби, майонез, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Карасів почистити, випатрати, акуратно вирізати зябра, видалити плавники, голови не відрізати. Змішати сіль, перець, сухі спеції і трави. Цією сумішшю ретельно натерти рибу зсередини і зовні. Цибулю нарізати кільцями, покласти в черевце. Форму... |
Ніжний закусочний рулет, використовуючи, як основу, тонкий лист лаваша. Саме ж блюдо завжди прикрасить святковий стол.Необходимые продукти: велика банка консервованого тунця, 4 яйця, солодка салатна цибуля (біла або червона), по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, 4 аркуша тонкого лаваша, 250 гр майонезу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Рибу викласти і добре розім'яти виделкою разом рідиною і кісточками. Яйця зварити, протерти через сито, цибулю нарізати... |
Незвичайне оформлення, щоб перетворити відварну картоплю. Трохи фантазії, трохи більше часу і уваги, і виходить смачна страва зі знайомих продуктів. Можна подати як гарячу закуску.Необходимые продукти: 4 великі картоплини, склянка панірувальних сухарів, 200 г твердого сиру, 1 яйце, 2 столові ложки будь-якого рослинного масла, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Картоплю відварити у мундирі, охолодити і почистити. Акуратно нарізати кружальцями приблизно 1 см товщиною. Яйце збити... |