Головна » Статті » Рецепти


Любителі оселедця можуть їсти свою солону рибку в будь-якому вигляді, дуже добре в цьому рецепті поєднується оселедчик з гірчицею і вершковим маслом. Сполучені разом, ці інгредієнти складають відмінну закуску з хлібцем або з відварною картофелем.Необходимые продукти: 1 велика жирна малосольна оселедець, половина пачки (100 гр) вершкового масла, 1 яйце, 2 столові ложки гірчиці із зернятками ("Французької"), жменю суміші рубаної зелені петрушки і кропу, чорний мелений перець.
Процес приготування: Масло...
Переглядів: 800
Рецепти | | Коментарі (0)

За рецептурою мафіни готуються на натуральному йогурті без фруктових добавок. Але це не критично. На мій погляд, фруктові йогурти роблять випічку ще смачніше, різноманітніше, цікавіше.

Інгредієнти: 350 мл йогурту, два яйця, 450 грам борошна, 150 г цукру, 150 г вершкового масла, столова ложка розпушувача.

Масло потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Потім змішати з йогуртом.
В окремому посуді збити яйця з цукром в пишну...
Переглядів: 2528
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт виходить дуже смачним з йогуртовим желейным кремом і бісквітними коржами з шоколадним присмаком, ну і додаткову апетитність такого торту надають наявні в ньому шматочки консервованого ананаса!

Список потрібних для торта продуктів: для бісквіта - 100 грамів борошна, три курячих яйця, 50 г крохмалю, 150 грамів цукру, одна чайна ложка з верхом какао-порошку, дві чайних ложки розпушувача, один пакетик ваніліну і столова ложка кокосової стружки; для крему -...
Переглядів: 688
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один смачною варіант начинки в лаваш.Продукты:
1 лист вірменського лавашу, 1 авокадо, 1 червоний болгарський перець, шматок (з долоню) очищеної гарбуза, 1 невеликий буряк, 1 червона солодка цибулина, 1 лимон, 1 зубок часнику, жменя зелені петрушки, щіпка кмину, 2 столові ложки оливкової олії, сіль, мелений чорний перець.
Приготування: Змішати вичавлений часник, сіль, перець, масло, тмин. Натерти цією сумішшю очищені гарбузи і буряки, загорнути у фольгу (окремо), запікати в...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Скоріше це не пиріг, а медова коврижка. У всякому разі - за складом дуже схоже, так і за смаком. Незвичайний колір медової випічці надає какао, але якщо ви віддаєте перевагу, щоб пиріг був саме медовий, то какао можна виключити.

Інгредієнти:такан цукру, половина склянки кефіру, два яйця, склянка борошна, дві столові ложки подрібнених горіхів, столова ложка какао, дві - три столові ложки меду, половина склянки рослинного масла,...
Переглядів: 706
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт цього дуже простого за технологією приготування рулету буде цікавий саме своєю кремом-начинкою, який готується на основі халви і згущеного молока і надає випічці чудовий смак!

Необхідні складові для приготування десерту: три курячих яйця, один стакан цукрового піску, приблизно склянку борошна (або можливо трохи менше), половина чайної ложки соди, погашеної оцтом, половина банки згущеного молока, 150 грамів халви, 150 грамів вершкового масла.

Яєчні білки необхідно відокремити від...
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Напій, приготований за цим рецептом, виходить напрочуд смачним і насиченим, але зовсім не нудотним!

Складові, які будуть вам необхідні для того, щоб приготувати гарячий шоколад по цьому рецепту: дві плитки чорного шоколаду, один літр молока, приблизно три столові ложки цукрового піску і одна столова ложка крохмалю.

Зовсім невелика кількість молока слід залишити для того, щоб потім розвести в ньому крохмаль, ну а все інше молоко потрібно вилити...
Переглядів: 681
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо ви робите домашній сир і залишається молочна сироватка, на ній можна приготувати млинці. Звичайно, вони будуть не такі, як на молоці, але по-своєму смачні, ніжні.

Інгредієнти: три яйця, 2,5 склянки сироватки, столова ложка цукру, половина чайної ложки солі, половина чайної ложки соди, дві склянки борошна (може трохи більше). Взагалі, сіль і цукор додавати за смаком, хто як любить. Можна в тісто влити кілька столових ложок...
Переглядів: 767
Рецепти | | Коментарі (0)

Ось вже дійсно вітамінний салат! Його можна робити з ріпчастою або з зеленим цибулею, заправляти запашним маслом, але ні в якому разі не використовувати в ньому мариновану морську капусту, яка продається у відділі салатів в супермаркеті. Підійде консервована, без спецій.

Інгредієнти: банка морської капусти, чотири - п'ять великих картоплин, 150 грам квашеної капусти, дві цибулини або пучок зеленого цибулі, рослинне масло для заправки, сіль за смаком,...
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Люблю купувати готові довгі листи лаваша, в якості ідеальної основи, щоб зробити рулет. А начинка може бути будь - м'ясо, риба, овочі. А можна використовувати для простору всередині і яєчний наповнювач, у вигляді омлету. При бажанні, додати до яєць все, що подобається і є в холодильнику, в "засіках батьківщини" - гриби, шинку, сир!Необхідні продукти: 1 тонкий лист лаваша, 4 яйця, 2 помідори, по жмені свіжої зелені петрушки, кропу і...
Переглядів: 682
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3921-3930 3931-3940 3941-3950 3951-3960 3961-3970 ... 4691-4700 4701-4708