Головна » Статті » Рецепти |
Любителі оселедця можуть їсти свою солону рибку в будь-якому вигляді, дуже добре в цьому рецепті поєднується оселедчик з гірчицею і вершковим маслом. Сполучені разом, ці інгредієнти складають відмінну закуску з хлібцем або з відварною картофелем.Необходимые продукти: 1 велика жирна малосольна оселедець, половина пачки (100 гр) вершкового масла, 1 яйце, 2 столові ложки гірчиці із зернятками ("Французької"), жменю суміші рубаної зелені петрушки і кропу, чорний мелений перець. Процес приготування: Масло... |
Ще один смачною варіант начинки в лаваш.Продукты: 1 лист вірменського лавашу, 1 авокадо, 1 червоний болгарський перець, шматок (з долоню) очищеної гарбуза, 1 невеликий буряк, 1 червона солодка цибулина, 1 лимон, 1 зубок часнику, жменя зелені петрушки, щіпка кмину, 2 столові ложки оливкової олії, сіль, мелений чорний перець. Приготування: Змішати вичавлений часник, сіль, перець, масло, тмин. Натерти цією сумішшю очищені гарбузи і буряки, загорнути у фольгу (окремо), запікати в... |
Люблю купувати готові довгі листи лаваша, в якості ідеальної основи, щоб зробити рулет. А начинка може бути будь - м'ясо, риба, овочі. А можна використовувати для простору всередині і яєчний наповнювач, у вигляді омлету. При бажанні, додати до яєць все, що подобається і є в холодильнику, в "засіках батьківщини" - гриби, шинку, сир!Необхідні продукти: 1 тонкий лист лаваша, 4 яйця, 2 помідори, по жмені свіжої зелені петрушки, кропу і... |