Головна » Статті » Рецепти |
М'ясну гарячу страву на святковий стол.Продукты: 700-800 гр м'якоті яловичини, 250 гр свіжих печериць, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 5 картоплин, півсклянки чорносливу без кісточок і подрібнених волоських горіхів, 3 столові ложки соняшникової олії, склянка томатної пасти, по пучку кропу і петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець. Приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, картоплю - великими скибочками, м'ясо невеликими шматками, гриби - пластинками. Розігріти сотейник і по черзі в... |
Можна назвати таку булочку домашнім "біг-маком", приготувати на сніданок або щоб взяти з собою, перекусити на роботі. Начинка поживна, корисна і смачна. Її можна змінювати, додаючи або щось виключаючи з состава.Продукты: 2 булочки, куряча грудка, 100 гр твердого сиру, 6-8 печериць, 1 солодка салатна біла або червона цибулина, 1 столова ложка соняшникової олії, жменю зелені кропу і петрушки, сіль, мелений чорний перець. Приготування: Грудку нарізати тонкими довгими смужками, гриби... |