Головна » Статті » Рецепти |
Святкова страва з пряним і пікантним смаком для святкового стола.Продукты: 2 курячі філе, 1 ананас, пів склянки довгого рису, жменя солоного арахісу, 1 цибулина, маленький перчик чилі, зелень молодого часнику і кінзи, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і мелений чорний перець. Приготування: Курку нарізати тонкими смужками, цибулю - кубиками. Злегка обсмажити цибулю в глибокій сковороді, додати шматочки філе, смажити, помішуючи 5 хв. Всипати промитий рис, посолити і поперчити,... |
Найкраще готувати цю страву не з яловичого, а з телячого мови. Тоді воно вийде ніжніше. Список необхідних продуктів: четыреста п'ятдесят грамів яловичого (телячої) мови, півтори столів. ложки масла вершкового, п'ятсот грамів яблук ( мені здається, що краще вибрати кислі), дві чайні ложки цукру (за смаком, цукор можна і не класти), бульйон, в якому варився язик - півтора стаканчика. Для приготування локшини: півтори склянки борошна, одне яйце, сіль, третя... |
Блюдо примітно тим, що завантаживши всі продукти, займаєшся своїми справами, все інше "допрацює" духовка. Можна запікати в 2-4 горщиках або в одній посудине.Необходимые продукти: 4 рибних філе (морський язик, нототегия, пеленгас, крижана, судак), 2 цибулини, 2 морквини, по 4 столові ложки томатної пасти та олії, 250 гр печериць, 4 картоплини, зелень петрушки і кропу, майонез, тертий мускатний горіх, лавровий лист, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: Рибу, картоплю і... |
Незвичайний і цікавий варіант запікання цілої тушки курки на банку з пивом. Приготовлена таким чином пташка виходить соковитою і, разом з цим, має апетитну рум'яну і хрустку скоринку! Отже, для того, щоб приготувати таку курочку на пиві, вам буде необхідна в першу чергу сама куряча тушка, причому бажано велика, ну і висока банку з пивом (пиво можна брати будь-який, підійде як світле, так і темне пиво), а також... |