Головна » Статті » Рецепти |
Якщо не особливо любите смажену курячу печінку, спробуйте приготувати її ось за таким рецептом(додається нижче). Результат вражає! Дуже смачно і навіть найзатятіші не любителі субпродуктів відносяться до такої страви благосклонно.Итак, нам знадобляться яблука кислі, печінка куряча, цибуля ріпчаста, вино біле столове, море приправ і ваших улюблених трав.)) Печінку курячу потрібно посолити і меленим перцем присипати, додати рослинного масла, трохи лимонного соку додати, перемішати і нехай вона маринується... |
Є багато рецептів фаршированих кальмарів, їх порожнисті тушки немов спеціально пристосовані для этого.Необходимые продукти: 8 цілих кальмарів, 1 яйце, 2 зубчики часнику, 1 лимон, жмені дрібно нарізаних петрушки і кропу, 3 ст. ложки точених сухарів, 4 ст. ложки соняшникової олії, пів склянки білого сухого вина, сіль і мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: Кальмари почистити зсередини і як слід промити під струменем води. Відокремити щупальця кальмарів, нарізати їх,... |
Пікантний варіант сирного пирога.Продукты: 2 склянки борошна, 4 яйця, пачка охолодженого вершкового масла, склянка сметани, склянку вершків, пів склянки молока, 3 ст. ложки гірчиці, 1 чайна ложка цукру, сіль, мелений чорний перець. Приготування: У просіяне борошно додати масло, залишивши столову ложку, і все порубати в однорідну крихту. Зібрати гіркою, зробити ямку в центрі, в яку додати 1 яйце, цукор, чайну ложку сметани, дрібку солі і замісити тісто. Скачати кулю,... |
Легкий і смачний салат з морепродуктів, правда за вартістю не найдешевший, але зате гарний і по-святковому ошатний! Складові для приготування такого салату: близько 500-700 грамів кальмарів, одна банка консервованої кукурудзи, чверть кілограма креветок, п'ять курячих яєць, 200 грамів солоної червоної риби, кілька листя пекінської капусти, червона ікра та зелень, а крім цього одна столова ложка оливкової олії, одна чайна ложка гірчиці, сік половини лимона і п'ять столових ложок... |
Легка і смачна запіканка, що нагадує середземноморське блюдо.Продукты: 3 невеликих баклажана, 200 гр макаронів (великі мушлі або трубочки), 100 гр твердого сиру, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 1 банку (350 гр) помідорів у власному соку, 4 ст. ложки олії, 1 ч. ложка вершкового масла, 1 ст. ложка сухарів, жменя листя базиліка, сіль і мелений чорний перець. Приготування: Баклажани порізати великими кубиками, засипати сіллю, ніж притиснути на 15 хв, щоб... |