Головна » Статті » Рецепти |
Чудовий десерт, дуже простий і швидкий у приготуванні, виглядає апетитно, з екзотичний ноткою Сходу. Можна приготувати його як закуску під вино, лікер, шампанське або просто подати в якості завершального страви під час романтичної вечері. Сподобається любителям инжира.Необходимые продукти: 10 плодів свіжого інжиру, склянка жирної сметани, 3 столові ложки цукру, 2 столові ложки рідкого меду, 50 мл коньяку (або рому, бренді), жменю подрібнених волоських горіхів. Спосіб приготування: інжир сполоснути, обсушити,... |
Варіант, як подати меренги (вони ж безе), солодкі і повітряні изделия.Необходимые продукти: 3 білка, склянка цукрової пудри, щіпка ванілі, 1 чайна ложка яблучного або винного оцту, 2 столові ложки подрібнених фісташок і кукурудзяного борошна, 1 їдальня ложка вершкового масла, 3 апельсина, півсклянки червоного сухого вина, 3 ст. ложки цукру, 400 мл вершків, сіль. Приготування: Білки збити з дрібкою солі і ванілі в піну. Не зупиняючись, порціями всипати цукрову пудру,... |
Страва з картоплі, ароматне і сытное.Необходимые продукти: 1 кг великої картоплі, 250 г твердого сиру, 2 столові ложки вершкового масла, пучок кропу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Духовку включити заздалегідь, вона повинна бути нагріта до 200°С. Картоплю попередньо замочити в теплій воді хвилин на 15, потім добре вимити зовні, використовуючи жорстку щітку. Залишити обсохнути. Рівномірно розкласти на деко, поставити в духовку, випікати близько години, перевіряючи,... |
Якщо є під рукою листкове тісто, то можна оригінально подати яйця на недільний сніданок. Тільки потрібні невеликі порційні сковородки.Необходимые продукти: упаковка замороженого листкового тіста, 8 яєць, 200 г бекону 200 г натертого твердого сиру, 3 ст. ложки гірчиці, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Бекон нарізати на смужки, обсмажити в сковороді до золотистого кольору. Пласт тісто розкачати, розрізати його на чотири квадрати, розміром більше, ніж сковорідки, укласти в них,... |