Головна » Статті » Рецепти |
Картопляний салат з селерою можна готувати навесні з молодою картоплею, звичайна ж пору року використовуйте дрібний круглий, не розсипчастий сорт.Необходимые продукти: 500 г білого картоплі, корінь селери, 250 гр вареної нежирної ковбаси, салатна червона цибулина, Заправка: пучок зелені селери і петрушки, 2 столові ложки гострої гірчиці, 1 столова ложка солодкої гірчиці із зернами, майонез, сіль і мелений чорний перець за смаком. Приготування: картоплю почистити, покласти в киплячий солоний... |
Цей салат можна рекомендувати на святковий стіл, як смачний, вишуканий і сытный.Необходимые продукти: 300 грам вареного яловичого мови, 300 гр свіжих печериць, 3 маринованих огірки, 1 зубчик часнику, 3 столові ложки кунжутного насіння, листовий салат, майонез, сіль і чорний перець за смаком. Соняшникова олія для обсмажування. Приготування: Мова і огірочки нарізати однаково тонкою соломкою. Гриби порізати пластинками, масло розігріти в сковороді, спочатку прожарити часник, пропущений через прес-до появи легкого... |
Макаронні вироби чудово поєднуються з м'ясом і овочами. Необхідні продукти: 2 баклажана, 300 г пенне (макарони "перо"), 200 г бринзи, 200 г консервованих помідорів у власному соку, 1 цибулина, 100 г копченої ковбаси, 100 г твердого сиру, 1 зубчик часнику, сушений базилік, чорний мелений перець, 3 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка панірувальних сухарів, сіль. Баклажани нарізати уздовж пластинками тонший, посолити і притиснути тарілкою... |
Страва надзвичайно легке і дієтичне, цілком влаштує тих, хто стежить за фігурою, оскільки рис треба брати бурий, не шліфований, ще краще суміш білого рису і дикого (чорного). Але в будь-якому разі рис потрібен довгий і пропарений. Якщо кедрові горішки здаються надто калорійними, замініть їх на обсмажений і роздроблений фундук.Необходимые продукти: 1 стакан рису, 2 столові ложки кедрових горіхів, пучок петрушки, кропу і селери, 2 столові ложки оливкової олії, 1... |