Головна » Статті » Рецепти |
Салат з курки з ананасами приємний на смак, з екзотичним відтінком і присмаком копченого м'яса. І досить мало інгредієнтів, тому приготувати його легко і быстро.Необходимые продукти: 2 копчені курячі стегна 1 банку консервованих ананасів кружечками, 1 баночка консервованої кукурудзи, майонез, сіль, білий (запашний) і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: розібрати куряче м'ясо, видаливши кістки та шкіру, порізавши досить маленькими кубиками. Ананаси теж нарізати невеликими шматочками, залишивши трохи... |
Салат щільний і ситний, зі смаком і ароматом копченостей.Необходимые продукти: 1 копчений курячий окорочок, півсклянки сухого дрібної вермішелі, 1 баночка консервованої кукурудзи, 2 яйця, петрушка листова, майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком. 1 свіжий огірок для прикраси Процес приготування: Вермішель відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, але не но розварювати, відкинути на друшляк і промити холодною водою, щоб запобігти злипанню. З стегенця зняти шкірку, відокремити... |
Салат з курячим м'ясом і з поєднанням свіжих смаків капусти і яблука, з оригінальну ноткою маку. Цілком підійде в якості вечері для тих, хто рахує калорії. До того ж готується швидко і відразу подається на стол.Необходимые продукти: 2 курячих філе, 2 яйця, 300 г білокачанної капусти, 1 яблуко, пучок листового салату. Заправка: 3 столові ложки майонезу, по 1 столовій ложці яблучного оцту, меду і маку, сіль і чорний мелений... |
Крім спагетті, з усіх видів пасти мені найбільше подобаються пенне, у нас вони називаються "перо", укорочені трубочки з косо обрізаними краями. Люблю щось готувати саме з ними, адаптуючи рецепти італійської кухні. Наприклад, замість сиру пармезан використовую звичайний твердий сыр.Необходимые продукти: 500 г макаронів пенне ("перо), 300 г бекону, 3 яйця, 200 гр твердого сиру, 100 мл 35%-них вершків, 2 ст. ложки оливкової олії, сіль чорний мелений перець за смаком.... |
Необхідні продукти: 300 г курячої печінки, 300 г довгого пропареного рису, 1 велика цибулина, 1 зубчик часнику, 2-3 стебла селери, пучок петрушки, 4 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка вершкового масла, склянка білого сухого вина, чорний перець горошком і мелений, соль.Процесс приготування: Закип'ятити в каструлі воду, додавши в неї 3 горошини перцю, нехай буде напоготові. Курячу печінку промити, нарізати на невеликі шматочки і просушити їх паперовим рушником. У... |