Головна » Статті » Рецепти |
Різновидів яблучних пирогів відомо досить багато. Іноді я роблю такий пиріг зі сметанною заливкою, особливо, якщо яблука досить тверді і кислые.Пирог відкритий. Тісто пісочне, хоча смачно і з листковим. Для пісочної основи: просіяти півтори склянки борошна, покласти в нього пів пачки (100гр) твердого вершкового масла. Всі разом посікти ножем в крихту. Додати сире яйце і швидко замісити тісто. При необхідності додати пару ложок холодної води. Распластать тісто за формою,... |
Салат, прямо таки, можна подавати втомленим мисливцям! Ситний і поживний, і чоловіки від нього, напевно, буде в захваті. Хоча м'ясна частина відмінно врівноважується свіжими овочами, що дуже полезно.Необходимые продукти: 500 гр білокачанної капусти, 4-5 копчені сосиски або ковбаски сорту "Мисливські", 1 морква, 1 яблуко, невеликий корінь і зелень селери, 1 столова ложка родзинок без кісточок, майонез, сіль, мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: Родзинки попередньо замочити хвилин на... |
Для того, щоб приготувати це блюдо вам будуть необхідний наступний список продуктів: чверть кілограма курячого філе, чверть кілограма свинини (нежирної), два яйця, одна середня ріпчаста цибулина, одна морква, корінь петрушки, три літри води, чотири лаврових листочка, одна чайна ложка желатину, по дві столові ложки сметани і вершкового масла, чорний перець і сіль. Ріпчасту цибулину потрібно почистити і дрібно порізати, а потім обсмажити на вершковому маслі до утворення золотистого відтінку.... |
Салат, в якому більшість продуктів консервовані і доступні, тому і готується він у будь-який час року. Але особливо хороший для зими, оскільки дуже сытный.Необходимые продукти: 200 г шинки або бекону, 1 корінь селери, 1 банка консервованої кукурудзи, зеленого горошку і білої квасолі, 1 червоний болгарський перець, 2 столові ложки майонезу, половина чайної ложки гірчиці, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Шинку і болгарський перець нарізати кубиками.... |
Салат з маринованими грибами досить пікантний, щоб урізноманітнити як святковий стіл, так і звичайний обід. Але він і щадний за вмістом калорій. Можна періодично балувати себе, оскільки салатик дуже швидкий і легкий у приготовлении.Необходимые продукти: 1 л банку цілком маринованих печериць, 4 свіжих помідора, 1 цибулина (бажано, щоб салатна біла, без гіркоти), баночка консервованого горошку, зелень за бажанням. Заправка: 2 столових ложки оливкової олії, 1 їдальня ложка яблучного оцту,... |