Головна » Статті » Рецепти


Готуються слоечки дуже швидко, виходять смачними і можуть дуже виручити, якщо раптово нагрянули гості. Подавати слойки краще гарячими, з домашньою аджикою.

Інгредієнти: 450 грам листкового бездріжджового тіста, м'ясний фарш, дві цибулини, сіль і чорний мелений перець за смаком, приправи і спеції, одне яйце для змащування шарувань.

Цибулю дрібно ріжемо або подрібнюємо у блендері. Додаємо у фарш, солимо-перчимо до смаку, заправляємо спеціями. Залишаємо на деякий...
Переглядів: 3117
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарний, ароматний пиріг - перевертень, який дуже легко приготувати. Кількість і пропорції сухофруктів можете змінювати на свій розсуд

Інгредієнти для тіста: 200 мл кефіру, одне яйце, 4 ст. л. рослинної олії, 4 ст. л. цукру, 500 грам борошна, чайна ложка соди (погасити кефіром або оцтом).
Для начинки: 150 грам кураги, 100 грам чорносливу і родзинок, приблизно півсклянки цукру, трохи масла для змащування форми.

Якщо сода...
Переглядів: 687
Рецепти | | Коментарі (0)

Апетитний і оригінального смаку салат можна приготувати, використовуючи авокадо і крабові палички. Таке блюдо готується дуже швидко, звичайно, при наявності необхідних продуктів. Цей салат можна подавати кожен день або до свята.
Нам знадобиться:

Авокадо - одна штука;
Сік лимона;
Палички крабові - одна упаковка;
Огірок свіжий - одна шт.;
Яйця курячі - дві штуки;
Селера - два черешка;
Часник - пару зубків;
Кріп свіжий.

Для...
Переглядів: 757
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти, які потрібні для приготування цього супу: близько 500-600 грамів мороженої морської риби, чотири-п'ять невеликих картоплини, одна морква, чотири великих помідора, дві невеликі голівки ріпчастої цибулі, три столові ложки вершкового масла, корінь петрушки, сіль і спеції за вашим смаком, зелень кропу або петрушки.
Корінь петрушки, моркву і ріпчасту цибулю слід подрібнити і спасерувати на вершковому маслі. Помідори потрібно вимити. облити гарячою водою, зняти з них шкірку і потім порізати...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже цікавий рецепт, у якого є ще й інша назва - «мішок розбійника».

Інгредієнти: 400 гр. свинячий корейки, 800 гр. картоплі, одна цибулина, 300 гр. печериць, один солодкий болгарський перець, чайна ложка сухого майорану, 200 гр. сметани, 100 гр. кетчупу, рослинна олія для смаження, сіль за смаком.

Корейку потрібно нарізати брусочками, шампіньйони - шматочками (якщо дрібні - навпіл або залишити цілими), цибулю - півкільцями, перець -...
Переглядів: 824
Рецепти | | Коментарі (0)

Таким соусом можна поливати солодкі млинці (сирні), так само він добре підійде до солодкої піці, до кексів і пирогів. І просто для десерту підійде. Готується соус зі свіжих вершків, підійдуть як домашні, так і магазинные.Но головне, щоб вони свіжі були.
Інгредієнти: вершки двісті грам, одне яйце, три ложки цукру (якщо любите солодке, можете більше додавати), дві чайних ложечки борошна (борошно робить цей соус гущі), ванільна есенція або ванільний...
Переглядів: 680
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо ви збираєтеся готувати цей соус із замороженої полуниці, попередньо її не треба розморожувати. Якщо полуницю розморозити, вона втрачає свій аромат і стає непривабливою. Якщо ж є можливість приготувати полуничний соус зі свіжої полуниці - відмінно! Соус вийде дуже ароматним і смачним, для млинчиків і десертів саме воно.))
Готуємо соус: насипаємо грам триста полуниці в блендер і подрібнюємо (заморожену так само подрібнюємо), потім це ароматне пюре перекладаємо в сотейник,...
Переглядів: 961
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудові, з красивою рум'яною скоринкою, крокети з курячого фаршу з найніжнішим смаком.
Продукти для приготування страви: половина кілограма курячого філе, одне-два яйця, скибочка білого хліба, 100 мл молока, 50 г борошна, сіль і перець, мускатний горіх, сухарі для панірування, рослинна олія для смаження.
Скибочка білого хліба або батона без скоринки необхідно замочити в молоці, після чого вичавити і разом з філе пропустити через м'ясорубку. Отриманий фарш потрібно поперчити і...
Переглядів: 783
Рецепти | | Коментарі (0)

Нехай не лякає вас, що грінки з часником - його запах зовсім не відчувається!

Інгредієнти: 50 грам сиру, 50 г бекону (або шинки, ковбаси), три зубчики часнику, чотири скибочки чорного хліба, одна цибулина, два м'ясистих помідора, сіль і чорний мелений перець за смаком, рослинна олія для смаження.

Часник слід дрібно порубати або пропустити через прес і спасерувати в олії. У сковорідку до часнику викласти скибочки...
Переглядів: 748
Рецепти | | Коментарі (0)

Омлет "мисливський" - смачний рецепт для швидкого сніданку. Від самої полювання тут смак копченостей, але можна замінити шинку сосисками, ковбасою, будь вареним м'ясом. Мало що вдасться виявити і "вполювати" мисливцеві в холодильнику!Необхідні продукти: 3 яйця, 200 гр шинки (1 великий шматок), 100 г будь-якого твердого сиру, пучок петрушки та зеленої цибулі, рафінована соняшникова олія, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Процес приготування: Яйця розбити в глибоку миску, посолити,...
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3761-3770 3771-3780 3781-3790 3791-3800 3801-3810 ... 4691-4700 4701-4708