Головна » Статті » Рецепти |
Це рецепт з італійської кухні. Куряча печінка по смаку дуже добре поєднується з грибів. І всі разом відмінно гармонує зі збитими яйцями. Продукти: 3 яйця, 300 г печериць або глив, 200 г курячої печінки, 1 батон білого хліба, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, пучок базиліка і зеленого лука 1 ст. ложка оливкової олії, сіль і мелений чорний перець за смаком. Приготування: Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник - пластинками. Обсмажити... |
Цікавий рецепт рисового страви з тонким лимонним ароматом. Вибирайте лимончики для нього з тонкому глянцевому блискучою кожицей.Продукты: 300 г довгого рису (краще пропареного), 1 лимон, 1 цибулина, 1 маленький корінь селери, 1 сирий жовток, 100 г натертого твердого сиру, півтори склянки овочевого або курячого бульйону, 50 мл жирних вершків, 3 ст. ложки оливкової олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль. Приготування: Цибулю і селеру нашаткувати маленькими кубиками і обсмажити... |
Варіант, як приготувати спагетті (і будь-які макаронні вироби) з рибою і морепродуктами.Продукты: 500 г спагетті, 2 філе тріски (або іншої риби), 100 г очищених креветок, 100 г тушок кальмарів, 4 помідори, 2 зубчики часнику, 2 ст. ложки оливкової олії, пучок базиліка, пів чайної ложки меленого перчика чилі, сіль і чорний перець за смаком. Приготування: Часник подрібнити. З помідорів зняти шкірку, обдавши окропом і нарізати кубиками. У глибокому сотейнику обсмажити... |
Засмажена свиняча грудинка, звичайно, страва висококалорійне, але смачне. Купити 500-600 гр свинячої грудинки без кісток, вибираючи максимально нежирне, з переважанням м'яса, але щоб були рівномірні, тонкі прошарки сала. Ріжемо на порційні шматки. У великій мисці маринуємо з 3-ма зубцями розчавленого часнику, сумішшю солі, сухого базиліка, меленої паприки, чорного і червоного перцю, ретельно втираючи в свинину. Щільно зверху закриваємо тарілкою, прибираємо на ніч у холодильник. Взагалі, маринуватися має мінімум 3... |
Дуже смачний і дуже свіжий салатик. Готується з селерою, але потрібен не корінець, а саме свіжого стебла зеленого селери. Спробуйте приготувати, фігурі такий салат не шкодить, особливо якщо майонез малокалорійний взяти, але смакота незвичайна.)) Так от, нам знадобиться свіже яблуко (якщо не велике, то два яблучка і бажано взяти сорт "зеленка"), потрібен майонез, стебла селери, куряче м'ясо і цибулю. Можна замість цибулі додати фенхель або цибулю, але білий, він... |