Головна » Статті » Рецепти |
Сьомга з пікантним соусом і салатом - смачно і корисно!Продукти: 2 стейки сьомги, 200 г листя різних салатів, кінза, 1 велика морква, 1 цибулина, 2 ст. ложки яблучного оцту, 4 ст. ложки оливкової олії, 1 зубчик часнику, сік 2 лимонів, сік 1 лайма, по чайної ложки цукру, насіння коріандру і соєвого соусу, по 10 горошин білого і чорного перцю, сіль. Приготування: Оцет змішати з соком цитрусових, додати цукор, соєвий... |
Макаронна запіканка з брокколі - страва цілком дієтичне, дуже корисне через корисних властивостей цього виду капусты.Необходимые продукти: 300 г дрібних макаронів, типу ріжки, але не вермішель, 250 гр брокколі, 5 яєць, 200 мл (стакан) молока, 150 гр твердого сиру, петрушка і кріп, столова ложка вершкового масла для змащування, щіпка кмину, сіль і мелений чорний, червоний перець за смаком. Процес приготування: Броколі відварити в солоній воді, але не до м'якості,... |
Дівчатка, хочу для себе зібрати якусь підбірку найбільш вдалих поєднань продуктів з ананасом. Люблю салати ананасові, але їх в мережі рецептів дуже багато, кожен готувати нереально. Поділіться своїм улюбленим салатом з ананасом (просто напишіть склад інгредієнтів і все). Я люблю таке поєднання в салаті: ананас, куряче м'ясо відварне, майонез, кукурудза і яблуко. |
Риба з пряним травами: вишукано і так по-французски.Продукты: 4 філе сьомги, горбуші або форелі, 6 помідорів, 2 зубчики часнику, 3 стебла селери, 1 свіжий перчик чилі, по пучку петрушки і кропу, сік 2 лимонів, 3 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль і мелений чорний перець. Приготування: Перець чилі акуратно і обережно звільнити від насіння і нарізати шматочками. Селера нарізати брусочками. Зелень і часник подрібнити. Рибу посолити, скропити лимонним соком... |
Для того, щоб приготувати таке рагу з овочів з фрикадельками з яловичого фаршу необхідний такий набір інгредієнтів (у розрахунку на вісім порцій страви): 200 грамів нежирної яловичини, одна велика ріпчаста цибулина, три морквини, два болгарських перцю, 200 г білокачанної капусти, один цукіні, два середніх помідора, 100 г зеленого лука, три-чотири зубчики часнику, дві столові ложки рослинної олії, чорний перець горошком, сіль, зелень петрушки і кропу. Яловичину слід пропустити через... |