Головна » Статті » Рецепти |
Салат з ковбасою і з сухариками, по справжньому, ситний, мов бутерброд, оскільки є хліб і ковбаска. Додавання овочів робить його більш збалансованим і полезным.Хотя я не дуже вітаю магазинний сухарики в раціоні з-за неодмінної наявності консервантів, але іноді можна собі дозволити. Необхідні продукти: 200 гр вареної ковбаси, такий як "Докторська" або "Дитячий", "Молочна", 250 гр пекінської або білокачанної капусти, 1 банка консервованої кукурудзи, 1 пачка сухариків зі смаком бекону,... |
Салат з ананасами і квасолею, з додаванням сиру і маринованих грибочків, на перший погляд, досить оригінальний по поєднанню ингредиентов.Но, тим не менш, смак у нього приємний і збалансований, цілком можна цей ситний салатик подати на сніданок, оскільки готується він надзвичайно швидко готових складників, що не потребують додаткової кулінарної обробки. Необхідні продукти: по одній банку консервованих ананасів (шматочками), білої консервованої квасолі, порізаних маринованих печериць, 200 г твердого сиру, 1 невеликий... |
Підгледіла у передачі про грецьку кухню цю смачну выпечку.Необходимые продукти: 3 яйця, склянка борошна, склянка манки, 2 ч. ложки розпушувача, чайна ложка ванільного цукру, пів пачки розм'якшеного вершкового масла, склянка цукру, 250 г натурального або ванільного йогурту, сіль. Сироп: склянка цукру, склянка води. Приготування: Борошно змішати з розпушувачем. Розтерти масло з цукром, додати жовток 1 яйця, половину від загальної кількості йогурту, ще один жовток, всипати половину борошна з... |
Трохи терпіння і часу, щоб приготувати смачний десерт зі знайомою вівсяної каші. Необхідні продукти: 1 стакан вівсяних пластівців "Геркулес", 1 склянка йогурту, консервовані половинки персиків і абрикосів (по 6-8 штук) разом з соком, в якому були в баночках, жменю горіхів, столова ложка вершкового масла, 1 чайна ложка цукру, щіпка ванілі. Приготування: Фундук трохи подрібнити ножем. Персики порізати кубиками і викласти у термостійку форму, додати половинки абрикосів. Рівномірно висипати вівсянку... |