Головна » Статті » Рецепти


Для приготування чотирьох порцій цієї страви вам будуть потрібні наступні продукти: 80 мл води, 40 г пшеничного борошна, 40 грамів натертого голландського сиру, 30 г вершкового масла, одне куряче яйце, три середніх помідора, два болгарських перцю (червоний і жовтий), одна ріпчаста цибулина, один невеликий цукіні, 200 мл овочевого бульйону, одна столова ложка томатної пасти, одна їдальня ложка оцту, рослинне масло, чорний перець і сіль, зелень базиліка.

У воду...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Дієтичний овочевий супчик для тих, що худнуть і тих, хто тримає піст. Всі пропорції овочів довільні, і поєднання теж може бути різним.

Інгредієнти: цвітна капуста, морква, гарбуз, картопля, зелений лук, пучок свіжої зелені, одна - дві часточки часнику, сіль і спеції за смаком.

Цвітну капусту розібрати на суцвіття, моркву натерти на крупній тертці. Гарбуз очистити від волокнистої серединки і шкірки, нарізати м'якоть невеликими шматочками або натерти...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей крем-суп, що відноситься до американської кухні готується насправді дуже легко, а сама страва виходить оригінальним і смачним, до того ж дуже легкий.

Продукти, які вам будуть потрібні для приготування супу: дві середні морквини, близько 50 грамів капусти білокачанної, 50 г цибулі-порею, 50 г кореня селери, півтори столові ложки вершкового масла, 250 мл курячого бульйону, три-чотири скибочки білого хліба, твердий сир, сіль за смаком.

Капусту потрібно нарізати...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Такі оладки найвдаліше виходять з дріжджового тіста. Яблука краще брати кислих сортів - вони не так розм'якшуються під час приготування.
Інгредієнти: дві склянки молока, 25 г дріжджів, столова ложка цукру, три склянки борошна, два яйця, половина чайної ложки солі, дві столові ложки рослинного масла в тісто + рослинна олія для смаження.
Для начинки: 500 грам сиру, два - три яблука, одне - два яйця.

Дріжджі розтерти...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Легке, диететическое блюдо. Особливо сподобається любителям морковки.Необходимые продукти: 500 г моркви.
Для соусу: 1 цибулина, 1 зубчик часнику, півсклянки волоських горіхів і родзинок без кісточок, по 2 столові ложки яблучного оцту, цукру і томатної пасти, по 1 столовій ложці соєвого соусу і крохмалю, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: Моркву почистити і натерти на крупній тертці.
1 літр води посолити, нагріти в каструлі до кипіння і витримати 2-3 хвилини...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

Нирки виходять ніжні і смачні в білому сметанному соусі. Тільки потрібно їх попередньо подготовить.Необходимые продукти: 2 великі яловичі (телячі) нирки, стакан харчової соди, півсклянки солового оцту. Склянка сметани, 1 велика цибулина, 2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, мелений коріандр, червоний перець, паприка, чорний перець за смаком.
Приготування: спочатку займемося нирками. Промити, обрізати жир, нарізати невеликими скибочками. І досить рясно засипати содою, перемішати, помістити в холодильник на півгодини. Потім,...
Переглядів: 802
Рецепти | | Коментарі (0)

Сьогодні вперше зробила такий коктейль своїм діткам, вони залишилися задоволені, мені ковточок залишився і можу сміливо рекомендувати його вам. Приготуйте на дозвіллі своїм домашнім або гостям, коктейль без спиртного, але при бажанні можна додати шампанське або апельсиновий лікер, вийде "весело" і смачно.
Отже, нам потрібні два великих апельсина, два великих банана, трохи акацієвого меду (він не такий нудотний і в міру солодкий). Готувати коктейль будемо в кухонному комбайні.
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже гарне поєднання дині і персика, коктейль виходить на славу, можна пити і влітку в спеку і взимку, в холод. Смак зігріває і нагадує про спекотному літі.))
Що нам знадобиться: персики свіжі і диня свіжа (зараз обидва ці продукту можна без проблем навіть у зимовий час купити), ще потрібен лимон і високі келихи з трубочками.

Персики промиваємо, виймаємо кісточки, нарізаємо часточками і в ємність блендера відправляємо. Диню...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Кекс легко адаптується під будь-який смак. Якщо ви не любите гіркий шоколад, замініть його білим або молочним, також можна замість шоколаду додати цукати з апельсинової скоринки.

Інгредієнти: 175 грам цукру, 100 грам вершкового масла, два яйця, цедра двох апельсинів, 175 грам борошна, 50 мл апельсинового соку, 100 грам сметани, дві столові ложки апельсинового лікеру або бренді (не обов'язково), 100 грам шоколаду, чайна ложка розпушувача, щіпка солі.
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Замість готової шоколадної намазки (типу «Нутелла»), яку ніяк не назвеш корисним продуктом, можна зробити смачну домашню шоколадну пасту.

Інгредієнти: 300 мл концентрованого молока без цукру, 200 грам цукрової пудри, 200 г білого шоколаду, 100 грам гіркого (або молочного) шоколаду, столова ложка ванільною есенції (за смаком, можна менше), щіпка солі.

Шоколад ламаємо дрібними шматочками. Вливаємо в каструльку молоко, ставимо на мінімальний вогонь, додаємо цукрову пудру і...
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3821-3830 3831-3840 3841-3850 3851-3860 3861-3870 ... 4691-4700 4701-4708