Головна » Статті » Рецепти


Параті - це один з видів індійського хліба, що нагадує наші пиріжки. Готувати їх можна з будь-якою начинкою - солодкою, м'ясний, овочевий.
Інгредієнти: чотири яйця, дві склянки борошна, тепла вода, невеликий пучок кінзи, топлене масло (або рослинне), один солодкий болгарський перець, один помідор, дві цибулини, сіль і мелений червоний перець за смаком.

Цибулю, перець і помідор нарізати дрібними кубиками, кінзу порубати. Яйця збити. У сковорідці...
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготований за цим рецептом супчик є вкрай корисним і дуже смачним блюдом, а крім цього цей суп також має дуже гарний зовнішній вигляд завдяки яскравому кольору!

Для того, щоб його приготувати, вам потрібно: половина кілограма гарбуза, 750 мл курячого або овочевого бульйону, дві середні моркви, одна велика цибулина, 250 г бекону, 125 г копченого бекону, одна столова ложка оливкової олії, три столові ложки сметани, підлога пучка зелені петрушки,...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжне, розсипчасте печиво в міру солодке та є дуже смачне.

Інгредієнти: 300 грам борошна, 250 г м'якого вершкового масла або маргарину, 125 г цукру, два сирих жовтка, два варених жовтки, один сирий білок і цукор для посипання печива.

Варені жовтки потрібно добре розтерти виделкою, додати до них сирі жовтки, цукор і збити. Невеликими порціями по черзі додаємо м'яке масло (або маргарин) і борошно, замішуємо тісто....
Переглядів: 699
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів: пучок рукколи, дві цибулинки, порізані шматочками, один багет або батон, дві столів. ложки червоного винного оцту, чотири столів. ложки рослинного масла, двісті грамів салямі, двісті п'ятдесят грамів тонко порізаної моцарелли, два запечених в духовці і очищених від насіння і шкірки червоних перцю, два помідори, сіль.
Процес приготування:

На сковороді гріємо дві ложки масла, насипаємо цибулю і смажимо його. Коли цибуля стане м'яким, відставляємо сковороду в сторону....
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Виявляється і з родзинок теж можна зварити дуже навіть смачний компот.)) Знайшла рецепт приготування такого компоту в інтернеті, мені він здався цікавим ще й тому, що компот готується до непристойності просто.
Що нам знадобиться: родзинки, цукор, вода. Від себе особисто я б внесла в рецептик невелику коригування і додала б лайм або родзинки. Просто родзинки і так досить солодкий, плюс ще цукор, кислинки, як мені здається, в компоті буде...
Переглядів: 670
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий омлет вийде дуже ситним і поживним з насиченим смаком і чудовим ароматом різноманітних інгредієнтів, що використовуються для його приготування.

Набір продуктів для приготування даного страви: п'ять яєць, одна невелика головка ріпчастої цибулі, два-три стиглих помідора, 100 г печериць, 100 г шинки, близько двох столових ложок сметани, одна-дві столові ложки вершкового масла, половина пучка зелені петрушки, мелений чорний перець і сіль.

Головку ріпчастої цибулі слід почистити від...
Переглядів: 677
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей рецепт отриманий від знайомого поляка, який стверджує, що так квасоля готують у Німеччині, в деяких її областях. У всякому разі, виходить швидко і смачно, а сама страва сподобається тим, хто, взагалі, любить бобовые.Продукты брати довільно, на свій смак.
Сама тривала процедура - це зварити квасолю до м'якості. Можна попередньо замочити її в прохолодної кип'яченої води, добре, якщо на всю ніч. Потім довести до кипіння і варити на слабкому...
Переглядів: 1292
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат добре підійде для святкового столу. Екзотичний підлога своїм складом, цікавий і пікантний смак, але легкий для желудка.Необходимые продукти: 1 манго, 250 гр відварених великих очищених креветок, 1 перець чилі, листя салату, 2 лайма, 1 лимон, 2 зубчики часнику, стебло цибулі-порею (біла частина), 7 столових ложок оливкової олії, пучок кінзи, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: Порей розрізати вздовж, потім нарізати тонкими смужками поперек. Листя салату...
Переглядів: 666
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудовий рецепт легкого десерту на основі сиру з лохиною і лісовими горішками, який дуже сподобається дітям!

Список інгредієнтів, які будуть потрібні вам для приготування сирного мусу: 150 грамів нежирного сиру, 200 грамів свіжої солодкої малини, чотири-п'ять столових ложок цукрового піску, пакетик желатину (15 г), три столові ложки сметани 20-відсоткової жирності, третину склянки холодної води для замочування желатину, шість штук печива, жменя лісових горіхів (фундука), три столові ложки жирних...
Переглядів: 700
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб начинка вийшла ніжною і смачною, гарбуз бажано тушкувати в вершках, і потім вже додати шматочки чорносливу. Тісто дуже пластичне і приємне в роботі, проблем з ним не повинно бути ніяких.

Інгредієнти для тіста: 500 г борошна, 250 мл води, 100 грам вершкового масла або маргарину, три столові ложки цукру, пакетик розпушувача, щіпка солі.
Для начинки: склянку нежирних вершків, 500 грам гарбуза, 200 г чорносливу без...
Переглядів: 767
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3841-3850 3851-3860 3861-3870 3871-3880 3881-3890 ... 4691-4700 4701-4708