Головна » Статті » Рецепти |
Список продуктів: пучок рукколи, дві цибулинки, порізані шматочками, один багет або батон, дві столів. ложки червоного винного оцту, чотири столів. ложки рослинного масла, двісті грамів салямі, двісті п'ятдесят грамів тонко порізаної моцарелли, два запечених в духовці і очищених від насіння і шкірки червоних перцю, два помідори, сіль. Процес приготування: На сковороді гріємо дві ложки масла, насипаємо цибулю і смажимо його. Коли цибуля стане м'яким, відставляємо сковороду в сторону.... |
Цей рецепт отриманий від знайомого поляка, який стверджує, що так квасоля готують у Німеччині, в деяких її областях. У всякому разі, виходить швидко і смачно, а сама страва сподобається тим, хто, взагалі, любить бобовые.Продукты брати довільно, на свій смак. Сама тривала процедура - це зварити квасолю до м'якості. Можна попередньо замочити її в прохолодної кип'яченої води, добре, якщо на всю ніч. Потім довести до кипіння і варити на слабкому... |
Салат добре підійде для святкового столу. Екзотичний підлога своїм складом, цікавий і пікантний смак, але легкий для желудка.Необходимые продукти: 1 манго, 250 гр відварених великих очищених креветок, 1 перець чилі, листя салату, 2 лайма, 1 лимон, 2 зубчики часнику, стебло цибулі-порею (біла частина), 7 столових ложок оливкової олії, пучок кінзи, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Порей розрізати вздовж, потім нарізати тонкими смужками поперек. Листя салату... |