Головна » Статті » Рецепти |
Даний рецепт омлету з салатом чудово підійде в якості смачного, смачного і поживного сніданку! Тоненькі добре прожарені омлетики ідеально поєднуються з овочевим салатом, заправленим сумішшю йогурту та сметани. Інгредієнти, які будуть потрібні для приготування чотирьох порцій цієї страви: для омлетів - чотири яйця, 80 г вершкового масла, 250 г борошна, 400 мл молока, чотири столових ложки рослинного масла для смаження, сіль; для салату - чотири середніх помідора, половина... |
Супчик готуватися дуже швидко, підійде всім, хто стежить за калорійністю питания.Есть його можна цілий рік, але в сезон, звичайно, краще використовувати молоду буряк. Взимку цілком можна замінити свіжі огірки солоними або маринованими, не забувши загальної солоності. Взагалі, краще вже потім і не солити. Необхідні продукти: 3 середнього розміру запечені в духовці буряків, 4 зварених круто яйця, 300 г варених, вже очищених креветок, 5-6 огірочків, по пучку кропу,... |
Трохи незвичайний зовні і вмісту інгредієнтів суп-пюре, напевно, не залишить байдужими любителів страв з присмаком екзотики і пікантним вкусом.Необходимые складові: 2 л курячого бульйону, 3 авокадо, 200 г помідорів-чері, 2 ст. л. оливкової олії, 200 г бринзи, 3 зубчики часнику, сік 1 лимона, петрушка, кріп, кінза, сіль і мелений чорний перець за смаком Процес приготування: Помідорчики черрі розрізати на половинки і обсмажити на оливковій олії, посоливши і поперчив. Маленькою... |
Різноманітних рецептів приготування креветок по-провансальски досить багато, у цьому ж варіанті цієї страви креветки готуються разом з овочами - виходить дуже смачно і ситно. Інгредієнти, які вам потрібні для цієї страви: половина кілограма креветок, 50 г консервованого зеленого горошку, 50 г маринованих огірків, 100 грамів картоплі, 50 грамів моркви, а також 50 грамів майонезу, сіль, перець і зелень. Картоплю і моркву слід відварити до повної готовності, після... |
Цікаве блюдо з запечених в тесті купат - маленьких соковитих колбасок.Продукты: 6−8 купат, 2 цибулини, 3 зубчики часнику, 3 яйця, склянка борошна, склянка молока, столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія, подрібнені сухі трави - базилік, розмарин, чебрець, сіль, мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: Яйця збити з дрібкою солі і молоком. Додати просіяне борошно і розмішати все до однорідного стану. У форму для випічки влити рослинне масло... |
Продукти: 2 курячих філе, 4 скибочки хліба для тостів з висівками, жменю подрібненої кінзи, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, перчик чилі, сік половини лимона, 2 ст. ложки меду, 1 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки соняшникової олії, 1 ст ложка яблучного оцту, пів чайної ложки меленого імбиру, соль.Приготовление: 1 зубчик часнику пропустити через прес, подрібнити чилі, зробити маринад, додавши лимонний сік, оцет, сіль і цукор. Куряче філе вимити, обсушити,... |