Головна » Статті » Рецепти |
Запечена з картоплею свиняча рулька - це блюдо, яке вимагає невеликої попередньої суєти, мінімального набору основних інгредієнтів і хорошою духовки.Продукты: 1.5 кг свинячої рульки (верхня частина ноги), 1 кг картоплі, 4 зубчики часнику, 7 лаврових листків, 2 ст. ложки соняшникової олії, 2 ч. ложки солі і меленого чорного і червоного перцю. Приготування: Включити духовку, потрібна температура 200°С. Картоплю почистити і відварити до підлозі готовності. В ступці лаврове листя подрібнити,... |
Овочева лазанья з бринзою - смачно, підходить для пісної кухні і різноманітить звичної рацион.Продукты: 2 баклажани, цукіні, червоних і жовтих солодких болгарських перцю, 3 помідори, 2 цибулини, 200 г бринзи, петрушка, кріп, кінза, базилік, 1 лимон, соняшникова олія, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Приготування: Баклажани і цукіні розрізати уздовж тонкими смужками. Баклажани посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, чимось притиснувши. Потім сполоснути і обсушити. Цибулю... |
Плавлений сир, куплений в супермаркеті, не завжди корисний. У процесі виробництва в такий сир додаються плавительные суміші і консерванти. В загальному це не той продукт, який можна їсти регулярно. Я прихильник здорового харчування, тому пропоную варити плавлений сир самостійно. Результат виходить не гірше магазинного, а якщо додати цибуля, зелень або морквину - сир виходить дуже смачним і корисним. Що знадобиться: один кг сиру максимально сухого (можна підвісити в... |
Дуже люблю маринований сир, такий можна купити в магазині, продукт дорогий, хоча і неймовірно смачний.) Можна самостійно маринувати сир, рецепт дуже простий, результат чудовий, справжній гурман оцінить. До речі, можна одночасно маринувати відразу кілька різних сортів сиру, наприклад можна купити по двісті грам "голландського", "російського", "гауди", "мармурового", "звенигородський", кожен куплений шматочок кубиками нарізати і відправити в маринад, на ранок викласти шматочки в широке плоске блюдо, вийде справжня "сирна тарілка".... |
Східної колорит добре відомої і корисною гречаної каші додадуть м'ята і перец.Продукты: склянку гречки, 200 гр печериць, 1 маленька цибулина, 1 перчик чилі, 1 зубчик часнику, сік 1 лимона, жменя листя м'яти, 2 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст. ложка рафінованої соняшникової олії, 1 ч. ложка цукру, пів чайної ложки меленого імбиру, сіль, чорний мелений перець. Приготування: Гречку залити двома склянками підсоленої води, накрити кришкою і поставити на сильний... |
Всім відомий соус "тартар" особливо вдало підходить до семге.Продукты: 2 великих стейки сьомги, 2 морквини, 1 стебло селери, 1 цибулина, 300 мл білого сухого вина, 1 ст. ложка рослинного масла, склянка панірувальних сухарів, 1 яйце, 1 лавровий лист, 4 горошини запашного білого перцю, сіль, чорний мелений перець Для соусу тартар: 3 жовтки зварених круто яєць, 2 маринованих огірка, петрушка, сік 1 лимона, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст.... |