Головна » Статті » Рецепти |
манти, приблизно на 30 шт., нам знадобиться: - 20-30 гр баранячого сала (курдюк), - 7-8 шт. ріпчастої цибулі, цибулі середнього розміру, - 1 шт. куряче яйце, - склянка борошна і того 1/2 склянки холодної води, - приправи і сіль за смаком, - 300 гр курдючної баранини ( не меленої). Спосіб приготування Робимо фарш Баранина, курдюк і цибулю дрібно-дрібно нарізати (не молять в м'ясорубці (!)). Додаємо приправи,... |
Ще один варіант для любителів макаронних виробів. Можна взяти будь-які види макаронів: спагеті, пружинки, ріжки, макарони, вермишель.Необходимые продукти: 500гр макаронних виробів, 500 го курячого філе, склянку молока, столова ложка борошна, сіль і чорний перець за смаком, 2 столові ложки рафінованої олії, 1 чайна ложка вершкового масла. Приготування: макарони Відварити в підсоленій воді, періодично перемішуючи і пробуючи, щоб на розварилися. Воду злити, залишивши стакан для соусу, налити столову ложку соняшникової... |
Ще один спосіб смачно приготувати і подати тыковку.Продукты: невелика подовжена гарбуз, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, баночка консервованої білої квасолі, 5 ст. ложок оливкової олії, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 гр твердого сиру, селера, петрушка і базилік, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Приготування: Гарбуз розрізати уздовж навпіл, вичистити насіння, зробити гострим ножем надрізи хрест-навхрест, глибиною приблизно в 1 див. Часник розім'яти разом з дрібкою солі,... |