Головна » Статті » Рецепти |
Добре, якщо є в господарстві фритюрниця, яку можна виставити на стіл, і на довгих вилочках (шпажках) обсмажувати різні продукти - м'ясо, рибу, овочі, так і подаючи до столу "з пилу з жару".але можна просто обсмажити м'ясо до утворення хрусткої скоринки, наприклад, шматочки курячого філе. Головне - саму курятину обмити, нарізати на порційні шматки, а потім максимально обсушити. Я роблю це за допомогою паперових рушників. Промокаю,ще жодні спеції не додаю. |
Гуляш з курячих шлунків - страва для любителів субпродуктов.Необходимые продукти: курячі шлунки ("пупки") - 600 г, ріпчаста цибулина - 1 шт, морква - 2 шт, часник - 1 зубчик, рафінована соняшникова олія (для обсмажування) - 3 столові ложки, сметана - 2 столові ложки, борошно - 1 їдальня ложка, сіль і перець за смаком. Процес приготування: спочатку треба відварити шлунки. Промити і залити холодною водою, довести до кипіння, злити цю... |
Таким способом можна приготувати будь-яке м'ясо, тільки трохи коректувати час приготування. Можна взяти м'якоть, або з кісточкою, навіть ребрышки.Сначала м'ясо маринуємо з суміші дрібно нарізаної цибулі, солі, перцю чорного і червоного) і улюблених сухих прянощів, на ваш вибір і смак - базилік, коріандр, кріп, імбир. Якщо свинина, то досить і 15-20 хв для маринування, яловичину або баранину краще витримати 2-3 години. Потім викладаємо м'ясо з деко або сковороду з... |
Кукурудзяна каша - корисне початок дня, якщо її зварити собі на сніданок, але вона ж може стати смачним і корисним десертом.Лучше варити в якийсь посуді з товстим дном, добре підійде звичайний похідний казанок або маленький казан. Крупу промиваємо, заливаємо окропом з розрахунку 2 чашки води на 1 частину розмолотої кукурудзи. Тоді вийде досить густа і в'язка каша. Трохи солимо, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я до мінімуму, перемішуємо і варимо... |