Головна » Статті » Рецепти


Дуже простий варіант приготування домашніх цукерок. Саме складне в приготуванні - зварити потрібної консистенції шоколад і потім занурити по черзі всі цукерки, при цьому треба буде викласти їх так, щоб шоколад рівномірно і красиво на кожній цукерці застиг...
З чого готуються цукерки: один великий апельсин, один пакетик цукрової пудри і мигдальні горішки. Цукрову Пудру треба додавати за своїм смаком, особисто я додаю пудру завжди по мінімуму, оскільки не дуже...
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Добре, якщо є в господарстві фритюрниця, яку можна виставити на стіл, і на довгих вилочках (шпажках) обсмажувати різні продукти - м'ясо, рибу, овочі, так і подаючи до столу "з пилу з жару".але можна просто обсмажити м'ясо до утворення хрусткої скоринки, наприклад, шматочки курячого філе.
Головне - саму курятину обмити, нарізати на порційні шматки, а потім максимально обсушити. Я роблю це за допомогою паперових рушників. Промокаю,ще жодні спеції не додаю.
Переглядів: 952
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей холодний соус просто чудово поєднується з морепродуктами і блюдами з риби.

Необхідні інгредієнти: два яйця, два яєчних жовтки, 40 г маринованих грибів, 40 грамів солоних огірочків, 120 мл рослинного масла, 120 мл сметани, 40 грамів їдальні гірчиці, невелику кількість подрібненої зеленої цибулі, сік одного лимона, по дрібці цукру і солі.

Два курячих яйця слід круто відварити й остудити, після чого почистити і відокремити жовтки, які викласти...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Гуляш з курячих шлунків - страва для любителів субпродуктов.Необходимые продукти: курячі шлунки ("пупки") - 600 г, ріпчаста цибулина - 1 шт, морква - 2 шт, часник - 1 зубчик, рафінована соняшникова олія (для обсмажування) - 3 столові ложки, сметана - 2 столові ложки, борошно - 1 їдальня ложка, сіль і перець за смаком.
Процес приготування: спочатку треба відварити шлунки. Промити і залити холодною водою, довести до кипіння, злити цю...
Переглядів: 1399
Рецепти | | Коментарі (0)

Це просто чудовий рецептик гарніру з брюссельської капусти, яка є вкрай корисним продуктом, а особливо взимку - в ній великий вміст вітаміну С. Готувати таке блюдо дуже просто.

Для приготування чотирьох порцій запеченої брюссельської капусти вам потрібно: половина кілограма самої свіжої брюссельської капусти, 200 мл сметани, 100 грамів твердого сиру, три-чотири столові ложки сухарів для панірування, невелику кількість рослинної олії, сіль.

брюссельську капусту необхідно гарненько промити, всі...
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже простий рецепт-просто ідеальне блюдо для святкового новорічного столу.)) Потрібно свіже охолоджене куряче філе. Філе промиваємо та нарізаємо тонкими смужками в довжину. Нам потрібно, щоб вийшли вузькі смужки, як для приготування бефстроганов.
Далі нам знадобляться тоненькі смужки бекону, їх можна купити в супермаркеті (вони вже нарізані тонко) або ж можна придбати на ринку шматок бекону і дуже тонко нарізати його смужками. Шматочки курячого філе солимо і перчимо, можна...
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

Таким способом можна приготувати будь-яке м'ясо, тільки трохи коректувати час приготування. Можна взяти м'якоть, або з кісточкою, навіть ребрышки.Сначала м'ясо маринуємо з суміші дрібно нарізаної цибулі, солі, перцю чорного і червоного) і улюблених сухих прянощів, на ваш вибір і смак - базилік, коріандр, кріп, імбир.
Якщо свинина, то досить і 15-20 хв для маринування, яловичину або баранину краще витримати 2-3 години.
Потім викладаємо м'ясо з деко або сковороду з...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Ця страва виходить дивно смачне і ніжне!
Для того, щоб приготувати такий язик запечений з цибулею вам будуть потрібні наступні інгредієнти: близько 700 грамів яловичого мови, чотири досить великих репчатых цибулини, одна велика морква, 100 мл сметани, 50 грамів сиру, лавровий листок, перець запашний горошком, перець чорний мелений, сіль.
Спочатку яловичий язик варто добре промити під проточною водою, і після цього покласти в каструлю, додати до нього лавровий листок,...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Кукурудзяна каша - корисне початок дня, якщо її зварити собі на сніданок, але вона ж може стати смачним і корисним десертом.Лучше варити в якийсь посуді з товстим дном, добре підійде звичайний похідний казанок або маленький казан.
Крупу промиваємо, заливаємо окропом з розрахунку 2 чашки води на 1 частину розмолотої кукурудзи. Тоді вийде досить густа і в'язка каша.
Трохи солимо, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я до мінімуму, перемішуємо і варимо...
Переглядів: 666
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарбуз продукт не тільки корисний, але і ще універсальний - з неї можна приготувати величезну кількість різноманітних страв, серед яких також млинці з гарбуза...

Продукти, які для цього знадобляться: один кілограм підготовленої гарбузового пюре (нарізану шматочками гарбуз потрібно відварити у воді до готовності, а потім перетерти в пюре), три яйця, 50 г пшеничного борошна, 200 грамів цукрового піску, один літр молока, 15 г дріжджів, 25 г вершкового масла,...
Переглядів: 834
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3631-3640 3641-3650 3651-3660 3661-3670 3671-3680 ... 4691-4700 4701-4708