Головна » Статті » Рецепти

Брюссельська капуста запечена
Це просто чудовий рецептик гарніру з брюссельської капусти, яка є вкрай корисним продуктом, а особливо взимку - в ній великий вміст вітаміну С. Готувати таке блюдо дуже просто.

Для приготування чотирьох порцій запеченої брюссельської капусти вам потрібно: половина кілограма самої свіжої брюссельської капусти, 200 мл сметани, 100 грамів твердого сиру, три-чотири столові ложки сухарів для панірування, невелику кількість рослинної олії, сіль.

брюссельську капусту необхідно гарненько промити, всі великі качанчики розрізати навпіл. Потім капусту протягом 10 хвилин потрібно відварити в трохи підсоленій воді. Сир, попередньо натертий на крупній тертці, змішати зі сметаною.
Жароустойчивую форму слід злегка змастити рослинним маслом і після цього викласти в неї рівним шаром відварену брюссельську капусту, а зверху на неї - сметанно-сирну масу і рівномірно посипати панірувальними сухарями.
Запікати в гарячій духовці протягом 15 хвилин.
Подають дане блюдо гарячим.
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, брюссельської

Рекомендовані рецепти:

Медовий пиріг на швидку руку
Пиріжки з кропивою і рисом
Сорбе з чорної смородини
Рулет з макової начинкою
Пиріг зі шпинатом і сиром
Торт для ангела
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: