Головна » Статті » Рецепти

М'ясо в соусі
Таким способом можна приготувати будь-яке м'ясо, тільки трохи коректувати час приготування. Можна взяти м'якоть, або з кісточкою, навіть ребрышки.Сначала м'ясо маринуємо з суміші дрібно нарізаної цибулі, солі, перцю чорного і червоного) і улюблених сухих прянощів, на ваш вибір і смак - базилік, коріандр, кріп, імбир.
Якщо свинина, то досить і 15-20 хв для маринування, яловичину або баранину краще витримати 2-3 години.
Потім викладаємо м'ясо з деко або сковороду з добре розігрітим маслом, ретельно обсмажуємо, перевертаючи шматки до утворення скоринки. Можна це робити і в духовці, не на плиті.
Тепер треба налити трохи кип'яченої води (окропу) і прикрити ємність кришкою, щоб м'ясо не було сухим.
Потомив хвилин 10, розводимо столову ложку борошна в холодній воді, виливаємо до м'яса, дуже добре додати склянку сухого червоного вина, якщо такого немає, то пару ложок томатної пасти. Все перемішуємо і нехай ще хвилин 5 покипить в соусі під кришкою.
Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: кришкою, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Трикутники з грибами
Салат "Крабик" (рецепт)
Сирні кекси з кропом і кмином
Бісквітний торт на день народження
Млинці з бананом
Калиссоны - французькі ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: