Гарбуз продукт не тільки корисний, але і ще універсальний - з неї можна приготувати величезну кількість різноманітних страв, серед яких також млинці з гарбуза...
Продукти, які для цього знадобляться: один кілограм підготовленої гарбузового пюре (нарізану шматочками гарбуз потрібно відварити у воді до готовності, а потім перетерти в пюре), три яйця, 50 г пшеничного борошна, 200 грамів цукрового піску, один літр молока, 15 г дріжджів, 25 г вершкового масла, рослинна олія для смаження млинців сіль.
необхідно розвести Дріжджі в невеликій кількості теплої води. До пюре з гарбуза слід додати молоко (воно повинно бути теплим), а потім підготовлені (розлучені) дріжджі, борошно і яйця. З отриманої маси замісити тісто і залишити його в тепле місце на пару годин, після чого потрібно додати розтоплене вершкове масло, а також цукор і сіль. Тісто потрібно знову вимісити і залишити, щоб воно піднялося. У сковороді добре розігріти рослинне масло і з тіста спекти млинці, наливаючи його столовою ложкою на сковороду. Млинці обсмажувати з двох сторін. Подавати млинці з варенням або сметаною.
|