Головна » Статті » Рецепти |
Запечний цілком картопля, прямо в шкірці, як відомо, дуже корисне блюдо.Я теж готую його регулярно в духовці, і є багато способів урізноманітнити й прикрасити печену картоплю. Вибрати приблизно однакового розміру бульби, ретельно їх вимити зовні. Я використовую для цього металеву мочалку. Тепер розрізаю вздовж на половинки і роблю на кожній ножем насічки перехрещені, тільки не дуже глибокі. Посипаю сіллю і перцем і злегка втираю в картоплю. Потім обережно... |
Для цієї закуски потрібен не просто звичайний сир, а з цвіллю, бажано з блакитний, наприклад "DORBLUE".Сыр нарізаємо як можна більш тонкими пластинками, краще це зробити заздалегідь,звільнивши шматочок з упаковки, щоб сир почав "дихати". Розкладаємо "DORBLUE" на тарілці. Плід авокадо розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо кісточку і ложечкою, спеціальною круглою, призначеної для морозива, виймаємо м'якоть, намагаючись сформувати красиві кульки. Викладаємо їх до сирним скибочкам. Не втрачаючи часу, щоб не почалося потемніння,... |
Фруктовий салат - прекрасний і корисний десерт, крім того, так приємно їм замінити сніданок або ужин.Состав: 2 плоду хурми, бажано зрілої, солодкої і твердою, дуже хороший сорт шарон, який ніколи не буває терпким, 3 штуки ківі, 3 банана, півсклянки вишні без кісточок, 1 велика, не м'яка груша, 2 столові ложки меду, 1 столова ложка лимонного соку, півсклянки обсмажених і подробленных не дрібно горіхів (волоські, фундук, кешью, пекан, мигдаль, арахіс),... |
Для такого змішаного салату можна цілком використовувати залишки макаронів і овощей.Необходимые продукти: 300 г макаронних виробів, по 200 г брокколі і цвітної капусти, 1 солодка салатна червона цибулина, 1 варена морква, по половинці червоного і зеленого болгарського перцю, 100 г консервованих печериць. Заправка: 200 г оливкової майонезу, 2 столові ложки винного оцту, 1 їдальня ложка цукру, сіль і чорний перець за смаком. Процес приготування: Якщо немає готових макаронів, то... |