Головна » Статті » Рецепти

Салат з макаронами та овочами
Для такого змішаного салату можна цілком використовувати залишки макаронів і овощей.Необходимые продукти: 300 г макаронних виробів, по 200 г брокколі і цвітної капусти, 1 солодка салатна червона цибулина, 1 варена морква, по половинці червоного і зеленого болгарського перцю, 100 г консервованих печериць.
Заправка: 200 г оливкової майонезу, 2 столові ложки винного оцту, 1 їдальня ложка цукру, сіль і чорний перець за смаком.
Процес приготування:
Якщо немає готових макаронів, то зварити їх, згідно інструкції, до м'якості, відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Відварити брокколі і цвітну капусту в підсоленій воді, остудити, розібрати на суцвіття, великі вертикально розрізати на частини. Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець - смужками, моркву - кружальцями, гриби - тонкими пластинками. Змішати інгредієнти у великій мисці.
Складові заправки збити віночком до однорідного стану і заправити салат, все акуратно перемішавши.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: брокколі, перець

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Тонкі пиріжки з картоплею
Листкові трубочки
Булочки з корицею
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Лимонне задоволення
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: