Для приготування цього салату потрібно такий набір продуктів: два-три яблука (яблука краще брати кислі), дві-три тушки кальмарів, п'ять курячих яєць, один лимон, 100 г майонезу, по половині пучка зелені петрушки і кропу, сіль. Тушки кальмарів спочатку слід обдати окропом і очистити і розібрати, після чого філе кальмарів відварити протягом кількох хвилин у підсоленій воді. Після цього кальмари потрібно остудити і порізати тонкою соломкою або ж маленькими кубиками. Яблука необхідно помити, а потім почистити від шкірки і нарізати соломкою. Яйця зварити круто, охолодити, після чого очистити від шкаралупи і нарізати невеликими кубиками. Зелень кропу вимити і дрібно нарубати. Всі підготовлені складові салату з'єднати, посолити за смаком і полити соком половини лимона, а після цього заправити салат майонезом і перемішати. Перед подачею салат потрібно прикрасити гілочками петрушки і порізаним на скибочки лимоном.