Головна » Статті » Рецепти


Дуже смачну страву з морепродуктів, його смак не схожий на інші страви з кальмарів.

Інгредієнти, які необхідні для приготування котлет з кальмарів: 900 грамів заморожених кальмарів, одна досить велика ріпчаста цибулина, одне куряче яйце, два зубчики часнику, один скибочку пшеничного хліба, дві столові ложки панірувальних сухарів, три столові ложки рослинної олії, сіль і перець за смаком.

Заморожені кальмари слід розморозити, гарненько промити, розібрати і почистити. Ріпчасту цибулину...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Ця страва виходить дуже ситним та смачним, і також дуже непогано буде виглядати на святковому столі.

Що потрібно для приготування такої качки: невелика качка вагою приблизно на один кілограм, жменю сушених грибів, одна ріпчаста цибулина, 200 грамів макаронів, два яйця, три столові ложки вершкового масла, півтори склянки бульйону (грибного), перець, сіль.

Всі макарони необхідно відварити до повної готовності у грибному бульйоні. Гриби слід промити в холодній воді,...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Готуються ці чудові цукерки наступним чином: заморожену полуницю виймаємо з морозилки, даємо її трохи відтанути і потім пюрируем в блендері. Отримана маса має тверді шматочки і насіння, ось від них нам і треба позбутися. Для цього протираємо масу через сито. Процес нудний, але без нього ні як. Протерта маса виглядає гарно, смачно, не містить кісточок.
Мигдальні горішки можна попередньо обсмажити, остудити і подрібнити в кавомолці. Можна не обсмажуючи...
Переглядів: 734
Рецепти | | Коментарі (0)

Ось такий незвичайний салатик хочу вам сьогодні запропонувати. Він готується з звичайного пшона (пшоно зазвичай додають в суп або кашу з гарбузом варять). Інгредієнти: пшона сто грам, один літр води і один апельсин, два помідори, петрушка, олія, сік свіжого апельсина, мелений перець, сіль і сир бринза (або "фета").

Як готувати салат: пшоно попередньо потрібно промити і зварити в зазначеній вище кількості води. Воду треба трохи підсолити. Зварене...
Переглядів: 745
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні для приготування даного страви продукти: половина кілограма буряків, одне яблуко (вибрати потрібне досить велике), дві чайних ложки рису, дві чайних ложки цукру, одна столова ложка маргарину, дві столові ложки домашнього сиру, одна столова ложка родзинок, одне куряче яйце, 100 мл сметани.

Буряки слід добре вимити, а потім, не очищаючи шкірку, запекти до готовності в духовці (або ж можна відварити буряк). Готову буряк необхідно почистити і акуратно вирізати...
Переглядів: 745
Рецепти | | Коментарі (0)

Яєчня "Драконий очей" - це приклад, як можна подати звичайну яєчню у відповідності з наступаючим роком Дракона. Доньці дуже сподобалося!Спочатку варимо картопляне пюре. Чистимо пару кілограм картоплі, ставимо на плиту. Як тільки вода закипить, я її завжди зливаю, якщо в картоплі були нітрати, то всі вони йдуть.
Тепер промити холодною водою і знову залити бульби окропом, посолити, покласти зубчик часнику і один лавровий лист, довести до кипіння і...
Переглядів: 665
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготувати це блюдо з риби зовсім не складно, але воно виходить смачним, корисним і легким.

Щоб приготувати рибну запіканку будуть потрібні наступні продукти: 800 грамів рибного філе, два курячих яйця, одна з половиною столова ложка вершкового масла, одна з половиною їдальня ложка пшеничного борошна, 150 грамів рису. трохи солі.

Рибне філе спочатку необхідно відварити у воді з додаванням невеликої кількості солі, потім філе потрібно остудити, а рибний...
Переглядів: 892
Рецепти | | Коментарі (0)

Подобається регулярно балувати себе канапе з сьомгою? Немає нічого простіше, ніж зробити таку апетитну рибку самостійно, особливо не сподіваючись на свіжість магазинної, ще й заощадивши, оскільки купуємо рибу цілком і використовуємо всі!Вибираємо тушку охолодженої сьомги, тільки не перемороженной, інакше м'якоть буде розпадатися, втративши пружність, миємо, чистимо, розбираємо великим гострим ножем, отримуючи два великих філе без кісток.
Все інше: голова, плавники, хребет з ребрами, досить жирне подбрюшие знадобляться для...
Переглядів: 752
Рецепти | | Коментарі (0)

Любителям гострих закусок і особливо солоних горішків до пива хочу запропонувати наступний рецепт. Мигдаль купуємо на ринку сирої не чищений і не обсмажену. Одне яйце куряче розбиваємо, білок відокремлюємо і змішуємо його з невеликою кількістю води (на один білок приблизно одна чайна ложка води). Збиваємо і додаємо спеції.
З спецій годяться: мелений перець, чилі мелений, паприка, мелений сухий імбир, сіль дрібна, часник сушений, кайонский перець, кунжут. Загалом всі...
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування пудингу з печериць вам знадобляться такі інгредієнти: близько 400 грамів свіжих печериць, дев'ять курячих яєць, один з половиною склянку молока (можна використовувати також вершки), 100 грамів сухарів, дві столові ложки вершкового масла, дві столові ложки борошна, приблизно 50-70 грамів твердого сиру, сіль.
Свіжі печериці слід добре вимити і відварити до готовності в трохи підсоленій воді, а потім їх потрібно дрібно порізати. Хлібні сухарі необхідно розламати на невеликі...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3621-3630 3631-3640 3641-3650 3651-3660 3661-3670 ... 4691-4700 4701-4708