Головна » Статті » Рецепти

Рибна запіканка з рисом
Приготувати це блюдо з риби зовсім не складно, але воно виходить смачним, корисним і легким.

Щоб приготувати рибну запіканку будуть потрібні наступні продукти: 800 грамів рибного філе, два курячих яйця, одна з половиною столова ложка вершкового масла, одна з половиною їдальня ложка пшеничного борошна, 150 грамів рису. трохи солі.

Рибне філе спочатку необхідно відварити у воді з додаванням невеликої кількості солі, потім філе потрібно остудити, а рибний бульйон процідити. Рибу нарізати невеликими шматочками. Рис відварити таким чином, щоб він вийшов розсипчастий, додати до нього невелика кількість вершкового масла і трошки солі. Яйця слід зварити круто, охолодити і очистити від шкаралупи, а після цього порізати на кружечки. Борошно потрібно обсмажити на вершковому маслі і потім змішати її з двома склянками бульйону від риби, суміш необхідно посолити і перекип'ятити.
Форму слід щедро змастити маслом і викласти на дно рис, зверху на нього покласти шматочки риби, далі шар порізаних кружечками яєць і залити все соусом з бульйону і борошна. Готувати запіканку в духовці при 180 градусах близько 25 хвилин.
Просмотров: 743
Категория: Рецепти |
| Теги: солі, Риби

Рекомендовані рецепти:

Кулеб'яка з капустою і яйцем
Яблучний-вишневий соложеник
Печенюшки "Міні"
Пиріг-рулет з грибами
Салат "Салют"
Сирний пиріг з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: