Головна » Статті » Рецепти


Любите балик? Я дуже люблю, але сама його жодного разу ще не готувала. Тільки магазинний іноді купую. Пропоную рецепт приготування балика в домашніх умовах, готувати його будемо з свіжого курячого філе. Потрібно купити саме свіже охолоджене філе, але не заморожене. Так само треба купити справжню морську сіль, не знаю точно чому потрібна саме морська, але в рецепті так сказано. Очевидно поварена не годится.Так ось, пів кіло солі треба дуже...
Переглядів: 977
Рецепти | | Коментарі (0)

Харчо справжній готують тільки з яловичини, і навіть не прийнято це страва грузинської кухні називати супом. Крім того, смак повинен бути з кислинкою, що досягається додаванням жовтих кислих слив - ткемалі, висушених або у вигляді густого соусу. В крайньому випадку, можна замінити томатною пастою. А ще багато зелені, часнику і товчені волоські орехи.Исходные продукти: 500 г яловичої грудинки з кісточкою, півсклянки довгого рису, 1 цибулина, половина головка часнику, 2...
Переглядів: 675
Рецепти | | Коментарі (0)

Як стає зрозумілим з назви, ця страва з укараинской кухні і являє собою варіант котлет.

Список потрібних продуктів: 400 грамів яловичого фаршу(можна зробити фарш вдома або ж купити вже готовий), три великих репчатых цибулини, 100 мл молока, 60 г батона або білого хліба, одна столова ложка смальцю (перетопленого сала), півтори столові ложки вершкового масла, одне яйце, панірувальні сухарі, зелень петрушки, перець і сіль.

Для приготування начинки слід...
Переглядів: 871
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того, щоб приготувати фаршировані креветками картопля знадобляться такі інгредієнти: сім-вісім дрібних картоплин, 250 грамів морожених креветок, 250 грамів грибів, дві столові ложки борошна, чотири яєчних жовтка, чверть склянки води, 100 грамів вершкового масла, сік одного лимона, сіль.

Приготувати соус з яєчних жовтків, води і вершкового масла, які необхідно варити на невеликому вогні, постійно помішуючи, поки маса не придбає однорідність, після чого додати в соус лимонний сік і...
Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Досить швидко готується і виглядає ефектно на святковому столе.Необходимые продукти: 500 г готового листкового тіста з магазину, 250 гр бринзи, 100 гр густої сметани, 3 зубчики часнику, 2 маринованих огірка, 1 червоний болгарський перець (паприка), чорний мелений перець за смаком. Для прикраси - салатні листя, солодка червона цибулина.
Тісто розкачати тонший, вирізати відповідним склянкою або келихом гуртки, спекти до готовності в духовці, розкласти на великому плоскому блюді по колу....
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Знайшла незвичайний рецепт приготування капусти "Провансаль", зазвичай її готують з морквою, виноградом, там ще спеціальний маринад потрібен. У цьому рецепті потрібна ще і редька. Не впевнена, що така капуста в якості закуски до новорічного столу годиться, все таки редька дає свій присмак (важкий як на мене). Але зате таку капусточку можна їсти на вечерю в колі сім'ї, редька неймовірно корисна, до речі, китайці називають її чорним золотом. Для приготування...
Переглядів: 662
Рецепти | | Коментарі (0)

Я вперше глінтвейн спробувала в минулому році. Стояли морози, я страшенно замерзла на міській ялинці і вирішила випробувати гаряче вино з ароматними приправами. Чесно кажучи, думала це не смачно, але ... це дуже смачний напій, миттєво зігріває тіло. Купила готовий глінтвейн в магазині, підігріла, але це не те. Такий ароматний напій треба самостійно готувати, тільки в цьому випадку результат сподобається і доведеться за смаком.
Як приготувати глінтвейн: відрізаємо два...
Переглядів: 705
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з сухариками готується досить легко, просто, і також можна назвати його "полегшеним" за змістом калорій. Цей салатик можна спокійно їсти тим, хто дотримується дієти на вечерю або замість обеда.Ингредиенты: 500 гр білокачанної капусти, краще всього ніжною, молодий, або взяти савойську, 2-3 свіжих помідора, сметана, сіль, чорний мелений перець за смаком, 200 гр сухариків.
Процес приготування: сухарики краще засушити з хліба з висівками, буде смачно і корисно. Можна купити...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Шпик по-угорськи, це той спосіб обробки і приготування свинячого сала, від якого дуже важко відмовитися, навіть тим, хто невпинно стежить за своєю фігурою. Тим більше, що є його треба, відрізаючи великим гострим ножем тонюсенькими смужками, з самим корисним для здоров'я зерновим хлібом. Та ще заїдаючи великою кількістю свіжих овощей.Итак, спочатку потрібно вибрати вихідну сировину, найсвіжіше і хороше. Для шпику ідеально підходить сало зі спини і знизу, збоку. Так що,...
Переглядів: 693
Рецепти | | Коментарі (0)

Гуакамоле - це ціле сімейство авокадных соусів або паст. Існує досить багато його різновидів, одну з них я й приготовила.Ингредиенты: 1 стиглий плід авокадо, 2 зубчики часнику, сік половини лимона або лайма, 1 маринований або солоний огірок, петрушка, кріп, кінза, мелений чорний перець за смаком.
Процес приготування: авокадо розрізати вздовж навпіл, кісточку прибрати, а м'якоть акуратно витягнути ложкою, зберігши шкірку в цілісності. Можна розім'яти виделкою або подрібнити в блендері....
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3611-3620 3621-3630 3631-3640 3641-3650 3651-3660 ... 4691-4700 4701-4708