Головна » Статті » Рецепти

Закуска в тарталетках для фуршетного столу
Досить швидко готується і виглядає ефектно на святковому столе.Необходимые продукти: 500 г готового листкового тіста з магазину, 250 гр бринзи, 100 гр густої сметани, 3 зубчики часнику, 2 маринованих огірка, 1 червоний болгарський перець (паприка), чорний мелений перець за смаком. Для прикраси - салатні листя, солодка червона цибулина.
Тісто розкачати тонший, вирізати відповідним склянкою або келихом гуртки, спекти до готовності в духовці, розкласти на великому плоскому блюді по колу. В центр нарвати руками листя салату. Цибулю порізати поперек зубцями, як корону, покласти в теплу воду, розділити на окремі чашечки, прикрасити салатну серединку.
Бринзу розкришити виделкою, змішати з подрібненим часником, огірочки і паприкою, нарізаними маленькими кубиками. Заправити перцем і сметаною, добре все змішати, злегка збиваючи.
Закуску можна відсадити з шприца з широким кінчиком на тарталетки або акуратно викладати десертною ложкою.
Просмотров: 537
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, листя

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Часникові рулетики
Рулет з яблуками
Торт "Мурашник"
Тайський салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: