Головна » Статті » Рецепти

Картопля, фаршировані креветками
Для того, щоб приготувати фаршировані креветками картопля знадобляться такі інгредієнти: сім-вісім дрібних картоплин, 250 грамів морожених креветок, 250 грамів грибів, дві столові ложки борошна, чотири яєчних жовтка, чверть склянки води, 100 грамів вершкового масла, сік одного лимона, сіль.

Приготувати соус з яєчних жовтків, води і вершкового масла, які необхідно варити на невеликому вогні, постійно помішуючи, поки маса не придбає однорідність, після чого додати в соус лимонний сік і перемішати.
Морожені креветки слід трохи відварити у воді з додаванням невеликої кількості солі. Гриби необхідно дрібно нарізати і підсмажити. Картоплю потрібно ретельно вимити, просушити і запекти до готовності в духовці, після чого зрізати з картоплин верхню частину і акуратно вийняти серцевину.
Посолити картоплю і наповнити начинкою з креветок і грибів змішаних з підготовленим соусом. Нафарширований картопля запікати в гарячій духовці до тих пір, поки не утворюється красива корочка.
Просмотров: 696
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: картопля, вершкового

Рекомендовані рецепти:

М'ясо під картопляної "шубою"
Соус "Бер-блан"
Яловичина в лимонному соусі
Перець, фарширований по-французьки
Листковий салат з сиром фета
Солодкі арахісові горішки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: