Для того, щоб приготувати фаршировані креветками картопля знадобляться такі інгредієнти: сім-вісім дрібних картоплин, 250 грамів морожених креветок, 250 грамів грибів, дві столові ложки борошна, чотири яєчних жовтка, чверть склянки води, 100 грамів вершкового масла, сік одного лимона, сіль.
Приготувати соус з яєчних жовтків, води і вершкового масла, які необхідно варити на невеликому вогні, постійно помішуючи, поки маса не придбає однорідність, після чого додати в соус лимонний сік і перемішати. Морожені креветки слід трохи відварити у воді з додаванням невеликої кількості солі. Гриби необхідно дрібно нарізати і підсмажити. Картоплю потрібно ретельно вимити, просушити і запекти до готовності в духовці, після чого зрізати з картоплин верхню частину і акуратно вийняти серцевину. Посолити картоплю і наповнити начинкою з креветок і грибів змішаних з підготовленим соусом. Нафарширований картопля запікати в гарячій духовці до тих пір, поки не утворюється красива корочка.