Головна » Статті » Рецепти

Харчо
Харчо справжній готують тільки з яловичини, і навіть не прийнято це страва грузинської кухні називати супом. Крім того, смак повинен бути з кислинкою, що досягається додаванням жовтих кислих слив - ткемалі, висушених або у вигляді густого соусу. В крайньому випадку, можна замінити томатною пастою. А ще багато зелені, часнику і товчені волоські орехи.Исходные продукти: 500 г яловичої грудинки з кісточкою, півсклянки довгого рису, 1 цибулина, половина головка часнику, 2 столові ложки соняшникової олії, півсклянки соусу ткемалі, томатної пасти і дроблених горіхів, кінза, петрушка, кріп, селера, червоний і чорний перець.
Процес приготування: Залити м'ясо холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, нехай вариться на слабкому полум'ї до м'якості, поки не буде відділятися від кісток.
Кістки видалити, м'ясні шматочки повернути в бульйон. Обсмажити в олії цибулю, нарізаний півкільцями, додати томатну пасту.
Кладемо в каструлю - піджарку, рис, ткемалі, солі, перчимо. Як рис звариться - розтертий часник з горіхами і зелень. Кипить 5 хв і харчо готовий!
Просмотров: 496
Категория: Рецепти |
| Теги: харчо, ткемалі

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Персиковий торт-суфле
Салат "Дубочек"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Яблучний штрудель з-австрийски
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: