Головна » Статті » Рецепти

Яловичі січеники з начинкою
Як стає зрозумілим з назви, ця страва з укараинской кухні і являє собою варіант котлет.

Список потрібних продуктів: 400 грамів яловичого фаршу(можна зробити фарш вдома або ж купити вже готовий), три великих репчатых цибулини, 100 мл молока, 60 г батона або білого хліба, одна столова ложка смальцю (перетопленого сала), півтори столові ложки вершкового масла, одне яйце, панірувальні сухарі, зелень петрушки, перець і сіль.

Для приготування начинки слід дві з трьох цибулин подрібнити і трохи підсмажити. Яйце потрібно зварити круто, почистити і дрібно нарубати, а після цього змішати з цибулею, додати одну столову ложку сухарів і подрібнену зелень петрушки. Масу посолити і поперчити.
Батон або хліб необхідно розмочити в молоці і потім разом з однією дуже дрібно нарізаною цибулиною і смальцем з'єднати з яловичим фаршем. Готовий фарш розділити на окремі шматочки-кульки середніх розмірів і з них сформувати коржики.
У центр кожного коржика покласти начинку, заліпити краї і надати подовжену овальну форму. Обваляти січеники в сухарях для панірування і обсмажити на вершковому маслі до готовності.
Просмотров: 712
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, петрушки

Рекомендовані рецепти:

Ніжний німецький пиріг Buchteln
Болгарський картопляний салат
Кекс з лимоном і маком
Млинці з бананом
Торт "Посмішка негра"
Полунично-фруктовий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: