Головна » Статті » Рецепти

Глінтвейн з корицею і цитрусовими (рецепт)
Я вперше глінтвейн спробувала в минулому році. Стояли морози, я страшенно замерзла на міській ялинці і вирішила випробувати гаряче вино з ароматними приправами. Чесно кажучи, думала це не смачно, але ... це дуже смачний напій, миттєво зігріває тіло. Купила готовий глінтвейн в магазині, підігріла, але це не те. Такий ароматний напій треба самостійно готувати, тільки в цьому випадку результат сподобається і доведеться за смаком.
Як приготувати глінтвейн: відрізаємо два кружечка лимона, плюс два кружечка апельсини, кладемо їх у пів склянки води очищеної, ставимо на вогонь. Сюди ж із спецій дві гвоздички чотири горошинки перцю кладемо. Додаємо так само і паличку кориці (якщо такий не є, можна замінити порошкової). Три хвилини варимо відвар, потім даємо йому охолонути і проціджуємо, хоча як на мене, не треба проціджувати, нехай ароматні добавки залишаться в глінтвейні, так навіть красивіше.
Вино червоне сухе підігріваємо, але не кип'ятимо. Додаємо відвар (півлітра підігрітого вина), всипаємо цукор за смаком.
Глінтвейн готовий, пригощайтеся!
Просмотров: 540
Категория: Рецепти |
| Теги: це, глінтвейн

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Мармурове тістечко
Десерт з яєчних білків (рецепт)
"Той самий" столичний кекс
Домашня ковбаса з кролика
Фризийский цукровий хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: