Головна » Статті » Рецепти

Гуакамоле
Гуакамоле - це ціле сімейство авокадных соусів або паст. Існує досить багато його різновидів, одну з них я й приготовила.Ингредиенты: 1 стиглий плід авокадо, 2 зубчики часнику, сік половини лимона або лайма, 1 маринований або солоний огірок, петрушка, кріп, кінза, мелений чорний перець за смаком.
Процес приготування: авокадо розрізати вздовж навпіл, кісточку прибрати, а м'якоть акуратно витягнути ложкою, зберігши шкірку в цілісності. Можна розім'яти виделкою або подрібнити в блендері. Відразу полити лимонним соком.
Огірочки, часник і зелень нарізати якомога дрібніше. Все змішати із збитим авокадо, поперчити. Можна трохи додати соєвого соусу в залежності від солоності огірків.
Тепер знову пасту покласти в порожню оболонку, прикрасити. Дуже смачно мазати на скибочку чорного хліба.
Звичайно, можна додавати в гуакамоле і свіжі помідори, варені яйця. Вітаються пекучі перчики халапеньо і болгарський різнобарвний перець.
Все, що душа забажає!
Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, Гуакамоле

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Роли картопляні
Салат з консервованою рибою, пекінською капустою і помідорами
Шоколадно-горіхове праліне
Шинка, запечена з ананасами
Крамбль з замороженими сливами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: