Головна » Статті » Рецепти |
Селера - дуже корисний овоч, як його наземна зелена частина, так і корінь. Деякі не люблять його з-за специфічного запаху і присмаку, але завжди можна використовувати прянощі, щоб приглушити його присутність в блюдах.Ингредиенты: великий корінь селери, пучок зелені селери, морква, червоний болгарський перець, зубчик часнику, половина чайної ложки солі, 1 їдальня ложка лимонного соку, 2 столові ложки оливкової олії, мелені чорний і червоний перець. Процес приготування: на крупній тертці... |
Я роблю з авокадо швидкий і легкий салатик. Склад: 1 великий авокадо, 1 зубчик часнику, 3 столові ложки консервованої кукурудзи, зелень петрушки, сік половини лимона, чайна ложка соєвого соусу, мелений чорний перець за смаком, мандарини і клементини для прикраси. Приготування: плід авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, порізати маленькими кубиками і ретельно збризнути лимонним соком. Перемішати, щоб всі шматочки були покриті рівномірно, інакше можуть почорніти. Часник дрібно порізати, як... |
Хороший варіант м'яса для святкового столу. Взяти близько кілограма свинини без кісток, відмінно підійде лопаткова часть.Нарезать зубчики часнику довгими прямими, зробити маленькі проколи в м'ясі і нашпигувати часниковими шматочками. Натерти сумішшю, приготовленою з готової гірчиці (звичайної), соєвого соусу, суміші чорного і червоного перцю, сушеного базиліка і імбиру. У глибокий лист або лоток налити трохи соняшникової олії, викласти свинину, поставити в нагріту до 180 ° с духовку. Готувати 15 хв,... |
Інгредієнти для приготування чотирьох порцій супу: пів кілограма картоплі, один пучок редиски, один кілограм кісток для бульйону, дві головки кольрабі, дві середніх репчатых цибулини, 50 г вершкового масла, 120 мілілітрів вершків, лавровий лист, пучок зелені, коріння петрушки, чорний і запашний перець горошком, мелений чорний перець, мускатний горіх, сіль. Кістки для бульйону необхідно залити півтора літрами води, додати до них також лавровий листочок, горошинки перцю, сіль, вимиті гілочки зелені... |
Філе курки, смажене на сковороді - страва досить легке у приготуванні з яким справиться і починаюча господиня. І за часом процес теж недовгий, особливо, якщо чекаєте гостей.500 гр курячого філе нарізати невеликими шматками, посолити, присипати улюблених прянощів - сушений базилік, трохи імбиру, курукурмы, чорного і червоного перцю, меленої паприки. Можна взяти продається готову суміш спецій, де зазначено "для курки" або каррі. Перемішати шматочки і відразу ж викласти в сковороду... |
Ананас можна подати красиво нарізаними трикутними зубчиками. Сполоснути ананас, витерти насухо, можна видалити зелену верхівку або розрізати плід по вертикалі на 4 частини крізь листя. Тепер акуратно, гострим ножем вирізати, не порушуючи цілісності, м'якоть ананаса з кожного сегмента і порізати поперек тонкими смужками. Знову викласти нарізану ананас шкірку і поперемінно (через раз) злегка часточки витягнути. |