Список для приготування необхідних продуктів: шість яєць, половина кілограма помідорів, один пучок петрушки, два зубчики часнику, твердий сир, трохи рослинного і вершкового масла, базилік, мелений чорний перець і сіль. Помідори необхідно вимити порізати і протерти крізь ситечко. Часник слід очистити і злегка підсмажити на рослинній олії, а потім вийняти і викласти протерті помідори, посолити, посипати перцем і додати подрібнену зелень петрушки і базиліка. Готувати соус на маленькому вогні протягом 15 хвилин. Яйця потрібно збити з невеликою кількістю солі і з отриманої суміші підсмажити на невеликій кількості вершкового масла кілька тоненьких омлетів, які потім згорнути і нарізати так, щоб вийшли тонкі смужки. Порізані омлети полити соусом з помідорів і зверху посипати тертим сиром, а після цього трохи прогріти в духовці або мікрохвильовій печі. Подавати такий омлет слід у гарячому вигляді.
|