Головна » Статті » Рецепти

Омлет по-флорентійськи
Список для приготування необхідних продуктів: шість яєць, половина кілограма помідорів, один пучок петрушки, два зубчики часнику, твердий сир, трохи рослинного і вершкового масла, базилік, мелений чорний перець і сіль.
Помідори необхідно вимити порізати і протерти крізь ситечко. Часник слід очистити і злегка підсмажити на рослинній олії, а потім вийняти і викласти протерті помідори, посолити, посипати перцем і додати подрібнену зелень петрушки і базиліка. Готувати соус на маленькому вогні протягом 15 хвилин.
Яйця потрібно збити з невеликою кількістю солі і з отриманої суміші підсмажити на невеликій кількості вершкового масла кілька тоненьких омлетів, які потім згорнути і нарізати так, щоб вийшли тонкі смужки.
Порізані омлети полити соусом з помідорів і зверху посипати тертим сиром, а після цього трохи прогріти в духовці або мікрохвильовій печі. Подавати такий омлет слід у гарячому вигляді.
Просмотров: 657
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, підсмажити

Рекомендовані рецепти:

Печиво горіхове
Лимонне задоволення
Пиріг з сиром та вишнями
Сирне печиво з базиліком
Тістечко пісочне з мигдалем
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: