Хороший варіант м'яса для святкового столу. Взяти близько кілограма свинини без кісток, відмінно підійде лопаткова часть.Нарезать зубчики часнику довгими прямими, зробити маленькі проколи в м'ясі і нашпигувати часниковими шматочками. Натерти сумішшю, приготовленою з готової гірчиці (звичайної), соєвого соусу, суміші чорного і червоного перцю, сушеного базиліка і імбиру. У глибокий лист або лоток налити трохи соняшникової олії, викласти свинину, поставити в нагріту до 180 ° с духовку. Готувати 15 хв, поливаючи соком, що виділяється, перевернути. Печериці (500 гр), різані тонкими пластинками, змішати з однією великою цибулиною, порізаною півкільцями, трохи посолити і викласти навколо м'яса. Смажити все ще хвилин 20, постійно зверху зволожуючи або рідиною з м'яса і овочів, або кип'яченою водою, або білим сухим вином. Перевірити готовність, проткнувши дерев'яною паличкою. У разі, якщо проступив сік не прозорий, перевернути і залишити нудитися в духовці ще на 10 хв.