Головна » Статті » Рецепти

Курячі стегенця в горщиках
Для приготування цієї страви вам знадобиться: шість глиняних горщиків, шість невеликих курячих стегенець, половина кілограма свіжих печериць, вісім картоплин середнього розміру, дві морквини, дві-три невеликі ріпчасті цибулини, 500 мл курячого бульйону, 100 грамів твердого сиру, рослинна олія, перець і сіль.

Курячі стегенця слід порізати на кілька шматків, посипати сіллю і перцем і потім обсмажити на рослинному маслі. Печериці потрібно вимити і порізати на дрібні пластинки, після чого також обсмажити. Моркву і ріпчасту цибулю почистити і нарізати: морква - соломкою, а цибулю - півкільцями, їх теж обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Картоплю потрібно очистити від шкірки і порізати кубиками, які посоливши, обсмажити до напівготовності. Твердий сир натерти.
Розподілити по горщикам спочатку шматки стегенець, далі цибулю і моркву, потім гриби, а зверху викласти картоплю, після чого полити вміст бульйоном і посипати тертим сиром.
Горщики з вмістом поставити в духовку і готувати півтори години при температурі 200 градусів.
Просмотров: 727
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, обсмажити

Рекомендовані рецепти:

Пастуше пиріг
Печиво горіхове
Вишневий штрудель з сиром
Бутербродний торт "Полосатик"
Торт "Мурашник"
Пиріг з сиром та вишнями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: