Для приготування цієї страви вам знадобиться: шість глиняних горщиків, шість невеликих курячих стегенець, половина кілограма свіжих печериць, вісім картоплин середнього розміру, дві морквини, дві-три невеликі ріпчасті цибулини, 500 мл курячого бульйону, 100 грамів твердого сиру, рослинна олія, перець і сіль.
Курячі стегенця слід порізати на кілька шматків, посипати сіллю і перцем і потім обсмажити на рослинному маслі. Печериці потрібно вимити і порізати на дрібні пластинки, після чого також обсмажити. Моркву і ріпчасту цибулю почистити і нарізати: морква - соломкою, а цибулю - півкільцями, їх теж обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Картоплю потрібно очистити від шкірки і порізати кубиками, які посоливши, обсмажити до напівготовності. Твердий сир натерти. Розподілити по горщикам спочатку шматки стегенець, далі цибулю і моркву, потім гриби, а зверху викласти картоплю, після чого полити вміст бульйоном і посипати тертим сиром. Горщики з вмістом поставити в духовку і готувати півтори години при температурі 200 градусів.