Головна » Статті » Рецепти

Гарбузова каша (рецепт)
Зварила я сьогодні кашку за цим рецептом, ось до вечора вже каструля варто вимита, кашу гарбузовую я все сама умяла і можу з упевненістю сказати - це дуже смачне блюдо! Смачне і ситне! Інгредієнти: 150 - 170 грамів пшона, 150 - 170 грам рису, молока півлітра грам триста гарбуза (у мене пів кіло було), цукор на свій смак. Родзинки для контрастності.

Гарбуз треба почистити і подрібнити кубиками, потім ці шматочки заливаємо молоком і варимо до готовності гарбуза. Після цього подрібнюємо ступою гарбуз з молоком в пюре. Варимо рис в одній каструлі, пшоно в іншій каструльці. Головне трохи не до варити та рис і пшоно, воду зайву з каш зливаємо і додаємо відварені до підлозі готовності пшоно і рис до молока та гарбузі. Перемішуємо, промитий ізюм додаємо. Тепер треба кашу до готовності довести, для цього кашу перекладаємо в казанок і в духовці до готовності доводимо. Можна на плиті доварювати, вогонь мінімальний виставити. В кінці масло і цукор на свій смак додаємо.
Приємного!
Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, готовності

Рекомендовані рецепти:

Кекс з лимоном і маком
Фруктовий салат з куркою
Ягідно-фруктовий десерт
Печиво з фісташками
Курчата, приготовані у виноградному соку
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: