Головна » Статті » Рецепти

Філе курки, смажене
Філе курки, смажене на сковороді - страва досить легке у приготуванні з яким справиться і починаюча господиня. І за часом процес теж недовгий, особливо, якщо чекаєте гостей.500 гр курячого філе нарізати невеликими шматками, посолити, присипати улюблених прянощів - сушений базилік, трохи імбиру, курукурмы, чорного і червоного перцю, меленої паприки. Можна взяти продається готову суміш спецій, де зазначено "для курки" або каррі.
Перемішати шматочки і відразу ж викласти в сковороду з нагрітою соняшниковою маслом. Можна використовувати і вершкове масла навпіл з якимсь пісним.
Обсмажити шматки з усіх боків на середньому по потужності полум'я протягом 10 хв.
Після цього щільно закрити кришкою, налив півсклянки кип'яченої води або білого вина.
Збільшити вогонь майже до максимуму, витримати філе 5 хв, потім кришку зняти і знову смажити курку хвилин 5. Вогонь вимикаємо, готово!
Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і овочами.
На гарнір добре підійде картопляне пюре.
Просмотров: 474
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, філе

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Бутерброди з тунцем
Відкриті булочки з персиком
Сирне печиво з базиліком
Райдужні меренги
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: