Головна » Статті » Рецепти


Цей солодкий омлет з ягодами може стати чудовим сніданком і дуже сподобається дітям, так і дорослих не залишить байдужими!

Для приготування вам знадобляться такі продукти: два курячих яйця, дві столові ложки цукрового піску, одна їдальня ложка борошна, 100 мл нежирних вершків, малина і полуниця, цукрова пудра для прикраси готового страви.
Спочатку слід підготувати ягідну начинку для омлету, для цього ягоди полуниці потрібно розрізати на половинки і змішати з...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Це варення, яке не потребує варіння. Я чесно кажучи і не підозрювала про те, що яблука можна консервувати, не доводячи саму яблучну масу до кипіння. Але виявляється такий спосіб заготівлі яблук на зиму існує, викладаю нижче докладний рецепт.Потрібні яблука (кислі чи солодкі - немає різниці) кілограм двісті грам, цукру півтора кг і один великий лимон.
Яблука промиваємо і витираємо на сухо. Після цього на крупній тертці натираємо яблука...
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Кисіль дуже смачний і корисний напій, зараз взимку не сезон, звичайно, для ягід і фруктів, але завжди можна приготувати кисіль із сушених плодів.

Щоб приготувати кисіль із сушених яблук потрібно: 100 г сушених яблук, три чверті склянки цукрового піску, дві столові ложки картопляного крохмалю.

Сушені яблука слід спочатку ретельно перебрати і потім гарненько промити проточною водою, після цього яблука перекласти в каструлю і залити трьома з половиною...
Переглядів: 940
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряча печінка - дуже ніжний продукт і прекрасно поєднується за смаком з такими грибами, як печериці або гливи. Готується швидко і просто.Необходимые продукти: 500 г курячої печінки, 300 г шампіньйонів, 1 велика цибулина, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії, 200 гр сметани (15% жирності), сіль, чорний мелений перець за смаком.
Приготування: сковороду з високими бортиками або сотейник, поставити на вогонь, налити соняшникову олію, як нагріється, обсмажити цибулю, нарізану тонкими...
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

Я люблю каші ще більше, дізнавшись про їхню користь для підтримки фігури в нормі. Тому регулярно намагаюся вранці снідати саме кашею, приготовленою з певною крупи, особливо корисною для здоров'я, але яка б подобалася і мені. Мій вибір каш - це гречана, пшоняна і кукурудзяна. Часто мені подобається їх змішувати і варити, а не просто замочувати, як часто потрібно в дієтах. Все одно, щоб стати м'якими для цих злаків потрібно...
Переглядів: 1134
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цієї страви вам знадобляться такі інгредієнти: 400 г яловичої печінки, три репчатых цибулини середніх розмірів, 150 мл сметани, 70 грамів рослинної олії, 40 г панірувальних сухарів, сіль і мелений чорний перець за смаком.

Яловичу печінку слід промити в холодній воді, а після цього порізати невеликими брусочками, посипати чорним перцем і сіллю і потім гарненько обсмажити на половині всього рослинної олії з обох сторін.
Ріпчасті цибулини потрібно...
Переглядів: 787
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецептів вареників безліч залежно від начинки. Хоча, одними з найбільш звичних і популярних вважається картопляна, мені найбільше до душі квашена капуста з грибами. Можна взяти будь-які гриби - печериці, гливи, лисички, маслюки, сироїжки, причому, свіжі або солоні, буде смачно!
Тісто, саме звичайне, прісне: дві склянки борошна просіяти в миску, зробити гірку, вбити яйце, влити півсклянки підсоленої води, швидко замісити пружне тісто.
Начинка: 1 морквину натерти на крупній тертці, обсмажити...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт печива простого і смачного з мінімумом інгредієнтів, таке печиво дуже сподобається дітям і дорослим!
Необхідні продукти для того, щоб приготувати таке печиво: 120 г вершкового масла, 300 грамів борошна, одне куряче яйце, 120 г цукру, 120 грамів родзинок або кураги (якщо використовується курага, то її потрібно буде дрібно порізати), кориця за смаком.
Вершкове масла кімнатної температури слід ретельно розтерти з цукром, додати необхідну кількість кориці (якщо ви не...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Менажниця - дуже зручна посуд, щоб подати на стіл можна багато різних страв. При цьому не будуть салатники і тарілки "товпитися" на столі, навпаки, з допомогою менажниці все не тільки зручно розміщується, але і красиво виглядає, особливо, на святковому столі. До того ж, варто вибрати менажницу з одним загальним підставою, на якому, наче маленькі салатнички, розташовані окремі секції, щоб передавати їх по столу.
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо чесно, я завжди вважала, що горобина може використовуватися тільки для виготовлення різних лікарських засобів з народної медицини і подумати не могла, що зі звичайної горобини можна приготувати що-небудь смачне, а в особливості десерт! І дуже здивувалася зустрівши такий ось рецепт!
Що потрібно для приготування: 16 грон червоної горобини, одне яйце, чотири столові ложки цукрового піску, 100 г борошна, половина склянки пива (необхідно використовувати світле пиво), дві чайних ложки...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3581-3590 3591-3600 3601-3610 3611-3620 3621-3630 ... 4691-4700 4701-4708