Головна » Статті » Рецепти

Яловича печінка, запечена в сметані
Для приготування цієї страви вам знадобляться такі інгредієнти: 400 г яловичої печінки, три репчатых цибулини середніх розмірів, 150 мл сметани, 70 грамів рослинної олії, 40 г панірувальних сухарів, сіль і мелений чорний перець за смаком.

Яловичу печінку слід промити в холодній воді, а після цього порізати невеликими брусочками, посипати чорним перцем і сіллю і потім гарненько обсмажити на половині всього рослинної олії з обох сторін.
Ріпчасті цибулини потрібно почистити і нарізати кільцями або півкільцями середньої товщини, після чого порізану цибулю необхідно обсмажити до золотистого відтінку залишився на рослинному маслі. Потім обсмажену цибулю слід змішати зі сметаною.
Жароміцну форму необхідно щедро присипати панірувальними сухарями і покласти в неї обсмажену печінку рівним шаром. Зверху на яловичу печінку викласти рівномірно сметанно-цибульну суміш і поставити форму в духовку. Запікати при температурі 180 градусів близько 10-15 хвилин.
Просмотров: 789
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичу, печінку

Рекомендовані рецепти:

Оладки з чорницею
Творожник "Далматинець"
Швейцарський шоколадний рулет
Тарт з шоколадним мусом
Макові тістечка
Здобні рогалики з какао
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: